Bayrak & Ata
Site Logo

Recep Aydemİr: ''KazanabİleceĞİmİz MaçI Kaybettİk''

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor Büyükşehir Belediyespor Teknik Patron Recep Aydemir Ümraniyespor deplasmanında iyi mücadele ettiklerini, maçın son dakikalarında hakeme mağlup olduklarının altını çizdi.

Ligin 2. Haftasında Ümraniye deplasmanında maçın 86. Dakikasındaki Penaltı golü ile 1-0 mağlup oldukları maçla ilgili Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine bilgiler veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir, “ilk yarı tek kale sisteminde üstünlük kurarak rakibe hiç pozisyon vermeden bir oyun sergiledik. İlk yarı çok net pozisyonlardan yararlanamadık. 2. Yarıda da çok pozisyon yakaladık ama gol olarak süsleyemedik. Karşılaşmanın bitimine 4 dakika kala penaltı ile alakası bile olmayan bir pozisyonda Hakem ev sahibi takıma penaltı verdi ve rakibin 1-0 kazanmasına sebep oldu” dedi.

“UYDURUK PENALTI SKORU VE OYUNUN DENGESİNİ BOZDU”

Maçta 4 toplarının direkten döndüğünü ve birçok pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalmalarına rağmen şanssızlık neticesinde golü bulamadıklarını anlatan Aydemir, “Farklı kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Karşılaşmada ev sahibi Ümraniye 1 puan havada razı gibiydi. Oyun olarak bütün ipler bizim elimizdeydi ama maalesef uyduruk bir penaltı hem skoru hemde oyunun dengesini bozmasını bildi. Bizi ümraniyespor mağlup etmedi bizi karşılaşmanın hakemi mağlup etti. Pozisyona gelince Penaltı ile hiç alakası olmayan uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda maçın hakemi Penaltı kararı ile oyunu katlederek oyunun kaderini değiştirdi. Bu durumda ev sahibi Ümraniyespor’un işine yaradı onlar bir puana razı iken 3 puanı havada buldular” dedi.

“HAK ETMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK”  

Kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Aydemir, “Kendi tesislerimiz de uyum içerisinde Ümraniye maçına iyi hazırlanmıştık. Bunun uzantısı olarak da maça çok iyi başladık. Net pozisyonlar yakaladık ama golle buluşamadık. Kazanmamız gereken bir müsabakadan mağlup ayrıldık. Ümraniyespor maçı bileğinin hakkı ile kazanmadan Hakemin kararı ile kazandı. O dakikadan sorsa oyunda dengede bozuldu ve futbolcularımın moralleri de bozuldu. Oyun olarak oyundan düştük, direncimiz kırıldı. O morla bozukluğu ile ikinci golü bile bulabilirlerdi. Nitekim oyundan mağlup olarak ayrıldık ama hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. İnşallah sezon içerisinde bu tür mağlubiyetlerle karşılaşmayız” dedi.

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”      

Oyuncuların Ümraniye deplasmanında ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını kaydeden Aydemir, “Kazanmamız gereken bir maçı kazanamadığımız için üzgünüz. Oyuncularımızın tümü görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru Penaltıdan gelen golü ile mağlup olduk” dedi.

Ekibiyle gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydemir, “Ben ve ekibim iyi şeyler yaptığına inanıyorum. Takımımın Ümraniye deplasmanın da göstermiş olduğu oyundan, oyun içerisindeki istek, arzu ve inançlarından dolayı takımımın iler ki haftalarda çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum ve takımıma güveniyorum.   Ümraniyespor maçındaki puan kaybını ilerleyen haftalarda telafi ederiz. Ümraniye deplasmanında oynadığımız karşılaşmada hakemin yanlı ve tutarsız kararları ile maçın gergin bir ortamda soktu. Bu baskıya rağmen baskı altında Hakeminde yanlı davranmasına rağmen çok iyi oynadığımız bir ilk yarı vardı. İkinci yarıda çok iyi bir futbol oynadık. 4,5-0’lık yeneceğimiz maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Ama beni çok mutlu eden bir olay var. İyi mücadele eden bir takımın hocasıyım, Bu yarıştan kopmayan, vaz geçmeyen bir takımın hocasıyım. Kendi futbolcularımla gurur duyuyorum. Ümraniye deplasmanında tek eksiğimiz galip gelmekti. Bu durumdan dolayı ise çok üzgünüm” dedi.

Haber: İlker YİYEN