Site Logo

Beledİyespor Galİbİyetle TanIŞamadI... 1-0

3. Lig Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligdeki ilk mağlubiyetini Ümraniyespor’dan aldı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda İstanbul Temsilcisi Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi.  

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligin 2. Haftasında İstanbul temsilcisi Ümraniyespor ile Ümraniye Belediye İlçe stadyumunda 86. Dakikada yediği golle mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Lige 1 Puanla başlayan Mavi Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaşmanın 86. Dakikasında Özer Kutlunun kayıt ettiği golle mağlubiyetle tanıştı.

Ümraniye İlçe Stadyumunda oynanan maçın ilkyarısında her iki takım gol arayışlarında bulunsa da ilk yarı golsüz eşitlenirken iki takımda soyunma odasına gol bulamadan gitti.  İlk yarıda Maça hızlı başlayan, daha çok galibiyeti isteyen ev sahibi takım oldu. İkinci yarıda toparlanan, mavi beyazlı takımımız, maç 0-0’lık skorla bitecek denilirken, maçın 86. dakikasında Ümraniyesporlu Özer’in kayıt ettiği golle sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor üstün oyunu ile karşılaşmanın 80 dakikasıını iyi kullanırken 80. Dakikadan sonra üstünlüğü sağlayan Ev sahibi Ümraniye baskılı oyunu ile 86. Dakikada gülen taraf oldu. Müsabakanın 86. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Özer Kutlu’nun plase vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra 1-0’lık üstünlüğünü koruyan ve rakibine gol fırsatı vermeyen Ümraniyespor,  karşılaşmadan 1-0 üstün ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 86. dakikadan sonra golün sarsıntısını yaşayan temsilcimiz daha baskılı oyun sergilese de mağlup olmaktan kurtulamadı ve oyun 1-0 ev sahibi Ümraniyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Ev sahibi Ümraniyespor karşılaşmaya şu 11’ile çıktı; Selçuk Aslan, Ömer Tunç, Mustafa Çakır, Polat Güren, Abdullah Topkara, Yasin Tosun, Samet Albayrak, Bahadır Taşdelen, Cebrail Serçek, Tarık Tekdal, Özer Kutlu.

Konuk ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maça şu 11’ile çıktı; Ferdi Yalçın, Edip Saruhan, Mehmet Akif Alıcı, Devrim Aksongur, Metehan Özlü, Hakan Doğru, Fatih Özçelik, Yasin Elmas, Bünyamin Kılınç, Orhan Gazi Kelce, Volkan Çekiç.