Site Logo

KahramanmaraŞspor'un Onursal BaŞkanI Bellİ oldu...

Kahramanmaraşspor’u son iki yılda sportif bir başarı sağlayarak 3. Lig'den 2. Lig'e, hemen akabinde PTT 1. Lig'e çıkmasını sağlayan Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ferudun Kolat İstanbul'daki Fatura Vizyon Şirketin'e, Efsane Başkan Hüseyin Belli'yi davet etti.

Bundan tam 26 yıl önce Kahramanmaraşspor’a tarihinde ilk başarıyı sağlayıp takımı şu anki adıyla Süper Lig'e taşıyan Hüseyin Belli, Kahramanmaraşspor Kulubü Başkanı Ferudun Kolat’ın daveti üzerine İstanbul’da bulunan Fatura Vizyon Şirketinde bir araya gelerek önemli konuları paylaştılar.

Kahramanmaraşspor Kulübünün Efsane Başkanı Hüseyin Belli, 26 yıl önce zor şartlarda takımı kendi imkânları ile şimdiki adıyla Süper Lig'e taşıdığını belirtip, kendisine taraftardan başka hiç kimsenin destek ve sahip çıkmadığını belirtip, tüm mal varlığını Kahramanmaraşspor’a harcadığını, karşılığında ise, kendisini hiç bir kimsenin hatırlayıp sormadığını belirti.

Hüseyin Belli, 26 yıl önce ben bu takımı Süper Lig'e, güven duyduğum ekibimle çıkarttığım için çok gururlu ve mutluyum dedi.

Başkan Hüseyin Belli kendisini bu zamana kadar ilk defa ziyaret eden kişinin şu anki Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ferudun Kolat olduğunu belirtip, bu ince davetinden dolayı kendisine memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bunca yıl önce bu koca çınara büyük emeği olan Efsane Başkan Hüseyin Belli’ye Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ferudun Kolat, Onursal Başkanlık Ünvanı verdiğini açıkladı.

O, Kahramanmaraşspor'un gelmiş geçmiş en başarılı Başkan'ı...

Kırgındı ve kızgındı, ama artık değil!

Onun mertebesine yükselen tek isim oldu. O da Başkan Ferudun Kolat ve Ufuk Bilgetekin olmuştur…

Aradan 26 sene geçmiş aradan, bir soranı oldu mu?

En büyük başarıları yaşamış bu şehre o duyguyu yaşatmış tek insan; Herkes unutsa da, Kolat unutmadı.!

Efsane Başkan Hüseyin Belli bundan böyle bilineki Kahramanmaraşspor’un Onursal Başkanı..!

Haber: Mustafa AYKIR