Site Logo

FIndIk'tan kombİne ataĞI

Kahramanmaraşspor’un maddi sorunlarına katkı sağlamak için çalışma başlatan Yönetim Kurulu Üyesi ve Taraftarın Onursal Başkanı Fikret Fındık, Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci ile bir araya gelerek takıma kombine desteğinde bulunmasını istedi. Bezirci ise kırmızı-beyazlı ekibe 10 kombine satın alarak destek oldu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’da maddi sıkıntıları gidermek amacıyla başlatılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Takımın bu günlere gelmesinde çok büyük payı bulunan yönetim kurulu üyesi ve taraftarın onursal başkanı Fikret Fındık, şehri kombine satışlarına destek olmak için harekete geçirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Fındık, ilk olarak Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci’yi ziyaret ederek takıma destek olmasını istedi. Başkan Bezirci’de Kahramanmaraşspor’a seve seve destek olacağını belirterek on tane kombine satın aldı.
Kahramanmaraşspor’un bu gidi desteklere çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Fındık, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraşspor’un bizim en önemli değerimiz olduğunu her fırsatta dile getirdik. Bu değere sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur. Geçmişte yaptığımız hizmetleri yine tekrarlayacağız. Takımın zor durumunu biliyoruz. Bu takım çok büyük maddi sıkıntılar çekiyor. Bunları görmezden gelemeyiz. Biz de bu duruma destek olmak için kombine satışlarına katkı sağlamaya karar verdik. Bunun için bazı ziyaretler gerçekleştirmeye başladık. İlk olarak değerli büyüğümüz Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci beyi ziyaret ettik. Bizleri çok iyi karşıladı ve ağırladı. Kendisine Kahramanmaraşspor’un durumundan bahsettik ve bizlere destek sözü vermesini istedik. Kahramanmaraş’ta hizmete susamış bu beldemizin Kahramanmaraşspor’a kombine desteğinde bulunması bence takdire şayan bir durumdur. Kahramanmaraş’ın değeri olan bu takıma Mehmet Bezirci Bey gibi birçok insanın da sahip çıkması gerekiyor”

“KOMBİNE SATIŞLARI DEVAM EDECEK”
Takımın kombine satışları ile çok ciddi maddi kaynak oluşturacağını ifade eden Fındık, kombine satışlarına devam edeceklerini söyleyerek konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “Takımın A.Ş. olması şehrin gözündeki değerini düşürdü düşüncesinin yanlış olduğunu vurgulamak istiyorum. Bu çok yanlış bir düşüncedir. Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir. Ve asla da değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Bu nedenle Kahramanmaraşspor’a desteğimizi sürdürelim. Bu desteği de en iyi kombine satın alarak verebiliriz. Takım tutmak sadece onu takip etmek anlamına gelmez. Takım tutmak ona her anlamda sahiplenmekle olur. Bu takıma değer veren ve ona yardım eden insanları bir düşünün. Bu takım için yıllardır mücadele veren insanların yaptığı emekler boşa gitmesin. Türkiye’de artık iller reklamlarını spor ile yapıyor. Bizimde bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Alınacak her bir kombine takıma çok büyük katkı sağlayacak. Biz kapı kapı dolaşacağız ve bu kombineleri satacağız. Ankaragücüspor kulübü kombine satışlarıyla borçlarını ödedi. Bunun bizim için çok büyük örnek olması gerekiyor.”

“ELİMİZDEKİNİN KIYMETİNİ BİLELİM”
Kahramanmaraşspor’un şuan ki durumunun çok iyi olduğunu hatırlatan Fındık, “Takımımız konum olarak iyi bir noktaya geldi. Bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Evet, üç haftalık süreçte istediğimizi yapamadık. Ancak bu takımımızın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Takımda cezalı oyuncu kalmadı, sakat oyuncular bir bir iyileşti, eksik bölgelere de transferler yapıldı. Bunlar bizim için artıdır. Bu artıları iyi değerlendirerek ligde iyi bir seviyeye geleceğiz. Ancak başta da söylediğim gibi bunun kıymetinin bilinmesi gerekiyor. Bu takım trilyonlar harcadı bu seviyeye gelmek için. Ama istediği başarıyı bir türlü elde edemedi. Şuan ki konum bizim için çok değerli. Lütfen bunun değerini bilelim” şeklinde konuştu.

Haber: Cebrail SARI