Site Logo

Osenİ: ''FormamI gİymek İçİn sabIrsIzlanIyorum''

Kahramanmaraşspor’un Vietnam takımlarından Hoang Anh Gia Lai’den transferi Ganiyu Bolayi Oseni, Kahramanmaraşspor’a futbolunu geliştirmek ve daha iyi bir konuma gelmek için transfer olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor’un büyük umutlarla transfer ettiği 22 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Ganiyu Bolayi Oseni, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraşspor’un yıldızı parlayan bir takım olduğunu söyleyen Oseni, Kırmızı Beyazlı ekibi tercih etmesindeki en büyük nedenin bu olduğunu ifade etti. Futbol kariyerini her geçen gün daha da ileriye taşımak istediğini dile getiren Oseni, bu düşüncesini gerçekleştire bileceği en iyi ülkenin de Türkiye olduğunu anlattı. Kahramanmaraşspor’u yakın arkadaşı ve Sio’su Ahmet Aslan’ın kendisine tavsiye ettiğini, takımı araştırdığında ise iki yılda çok büyük başarılar yakaladığını gördüğünü belirten Oseni, böyle bir takımda forma giyeceği için heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.
Kahramanmaraşspor’un taraftarına da hayran kaldığını anlatan genç santrafor, böyle muhteşem bir taraftarın önünde oynayacağı için de ayrıca mutlu olduğunu dile getirdi.


“BURANIN AİLEDEN FARKI YOK”
Kahramanmaraşspor’daki kardeşliğe ve aile ortamına dikkat çeken Oseni, “Öncelikle Kahramanmaraş hoş bir şehir onu söylemek istiyorum. Burası çok hoşuma gitti. Burada bir aile ortamı var. Kahramanmaraşspor için her şeyin en iyisini yapamaya çalışacağım. Takıma lig mücadelesinde yardımı olmaya çalışacağım. Taraftarlar için inanılmaz olduklarını söylediler. Biliyorum ki onlar çok iyi taraftarlardır. İnşallah onları memnun edeceğim. Onları memnun edeceğime inanıyorum. Onları memnun etmek için her şeyin en iyisini yapacağım” dedi.


“AVRUPA’NIN BİRÇOK TAKIMININ TRANSFER TEKLİFİ ALDIM”
Avrupa’dan dahi transfer teklifleri aldığını anlatan genç santrafor, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’a gelmeden önce bana birçok transfer teklifi geldi. İspanya ve Rusya olmak üzere birçok Avrupa kulübünden teklif geldi. Buraya gelmemin sebebi buradaki geleceğimin daha sağlıklı olacağı düşüncesidir. Buraya gelmemin bir diğer sebebi ise güvendir. Kahramanmaraşspor’u 2. Lig’de şampiyonluk yaşamadan önce bana önerdiler. Ben de o süreçten sonra takımı takip etmeye başladım. Kahramanmaraşlı olan çok yakın arkadaşım Ahmet Aslan’ın önerisi ile Kahramanmaraşspor’a transfer olmaya karar verdim. Kahramanmaraş’ın benimle beraber üst noktalara geleceğini hayal ediyordum.”


“OYNADIĞIM LİGDE 18 MAÇTA 10 GOL, 8 ASİST YAPTIM”
Kolundaki ay yıldız dövmesi ve Hoang Anh Gia Lai deki performansından bahseden Oseni, “
Ay- yıldız tüm Dünya’daki Müslümanların sembolü olarak gözükür. Aynı zamanda Türk Bayrağı’nın Ay-Yıldız olması daha da güzel oldu. Oynadığım ligde 18 maçta 10 gol kaydettim. 8 tane de asist yaptım” dedi.


“GÜÇLÜ BİR LİGDE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Kahramanmaraşspor’un mücadele ettiği PTT 1. Lig’i ve takımları değerlendiren Oseni, “Mücadele edeceğimiz ligin güçlü olduğunu gördüm. İnşallah takımımızla beraber güzel sonuçlar elde ederiz ve bunun neticesinde güzel başarılar elde ederiz” dedi.


“KMS’YE BAŞARI İÇİN GELDİM”
Kahramanmaraşspor’u başarıya taşımak için gereken tüm eforu harcayacağını anlatan Oseni, son olarak şunları dedi: “Türkiye’deki liglerde mücadele eden tanıdığım birçok Nijeryalı oyuncu var. U-23’e kadar milli takımın her kademesinde oynamış oyuncuyum. Şu an için sadece Kahramanmaraşspor’da başarıyı düşünüyorum. İlerleyen yıllarda gelen tekliflere göre değerlendiririm.”