Site Logo

Izu Azuka ve Osenİ Bolayİ resmİ İmzalarI attIlar!

Kahramanmaraşspor’un Nijeryalı golcüleri İzu Azuka ve Oseni Bolayi resmi imzayı attılar.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da daha önce prensipte anlaşmaya varılan ve ligleri devam ettiği ligin ilk 3 haftasına yetişemeyen Nijaryalı golcüleri 2 şer yıllık resmi imzayı attılar. Her iki oyuncu da artık Kahramanmaraşspor’un başarısı için ter dökecek. Kahramanmaraşspor’un yeni transferleri basın toplantısı ile tanıtıldılar.

Basın toplantısına Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Vahit Bağcı ve Hukuk Danışmanı Mehmet Arık ile futbolcular Oseni ile İzu Azuka ve oyuncuları temsilen de Ejder Arslan katıldı.

“MİLLİ MAÇ ARASINI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Basın Toplantısında Futbolcuları Basın Mensupları ile tanıştıran Kulüp Basın Sözcüsü Vahit Bağcı, Lige verilen arayı Kahramanmaraşspor kulübü olarak en iyi şekilde değerlendirmek için Transfer konusuna eğildiklerini ifade etti.

Bağcı açıklamalarını Şu şekilde sürdürdü; “Daha önce prensipte anlaştığımız ve eksik gördüğümüz mevkilere futbolcularımız Oseni Bolayi ve İzu Azuka ile bugün resmi mukaveleyi imzalıyoruz. Oseni 1991 doğumlu bir sporcumuz Vietnam Süper liginden transfer ettik. Nijerya U 17 Milli takımında dünya kupasında oynamış ve Rusya liginde CSK Moskova’da futbol oynamış bir futbolcumuz. İzu Azuka 1989 doğumlu Nijerya Süper Liginde ve Nijerya U 23 milli takımında futbol oynadı. İki futbolcumuzda 2 yıllık resmi mukavele imzalıyoruz. Hem kendilerine hem Kahramanmaraşspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Aynı zamanda bu lige verilen aradan dolayı transferlerimiz İrfan ve Berat’ında sakatlıkları tam olarak geçti. Kaptanımız Zafer’inde cezası da bu hafta sona erdi. Ayın 15’inde kendi sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçında tam ve hazır bir Kahramanmaraşspor izleyeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kendileri tebrik ediyoruz. Adanaspor maçında hazırlar kendiler zaten geldikleri liglerde oynuyorlardı her hangi bir eksikliği yok” İfadelerini kullandı.

“BAŞARI İÇİN HERŞEYİMİ VERECEĞİM”

Kahramanmaraşspor ile 2 Yıllık sözleşme imzalayan 1989 doğumlu Nijerya Süper Liginde futbol oynayan İzu Azuka takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek “Bu takıma imza attığım için çok memnunum. Şu an çok mutluyum Süper lig için çalışacağız her şeyimizi ortaya koyacağız. Ben burada oynayacağım ve ben burada her şeyimi vereceğim sadece beklesinler görecekler” ifadesini kullandı.

“BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ”

2 Yıllık sözleşme imzalayan 1991 doğumlu Nijeryalı Futbolcu Oseni Bolayi ise “Kahramanmaraşsporlu olduğum için çok mutluyum. İnşallah her şeyimizi ortaya koyarak takımızı üst lige taşımaya çalışacağız. Biz taraftarların beklentisi olduğunu biliyoruz Biz onları memnun edeceğiz onlar sadece arkamızda olsunlar, gereken her şeyi yapacağız. Kahramanmaraşspor’un ilk maçını seyrettim. Şansızlıktı kaybedilmesi, şuan burada mutluyum bizim çok iyi oyuncularımız var. Biz hep beraber işleri başaracağız” dedi.

Haber: İlker YİYEN