Site Logo

Taraftarlar Dursun Özçelİk'İ Mutlu Gününde YalnIz BIrakmadI

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik Kızı Dilek Özçelik’i evlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a eşit şekilde destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Başkanı güzel kızı Kızı Dilek ile Kahramanmaraş’ın tanınmış ailelerinden Ünlü Ailesinin yakışıklıoğlu İbrahim geçtiğimiz günlerde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi.

Birbirinden çok tanınmış Ailelerin bulunduğu Düğün töreninde Kahramanmaraş’ın spor kamuoyuda düğünde baş gösteren isimler oldu.

Kahramanmaraş Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Kulüp Müdürü Sait karadutlu, Teknik Direktörü Recep Aydemir, Kahramanmaraşspor’un Eski Teknik Direktörü Fethi Çokkeser gibi spor camiasından bir çok teknik Direktör ve yardımcıları katılırken Kahramanmaraşspor taraftarlarından Edeler Grubu, Sol Açık Taraftar grupları, Kahramamaraşspor Taraftarlar Derneği Alaaddin Devlet Ülger  ve Taraftarların Onursal Başkanı Fikret Fındık gibi simaların yanı sıra Büyükşehir spor taraftarlar Derneği üyeleri ve yönetimi düğünde tam şekilli yer aldılar.

Doğukent Lale Düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimi gece geç saatlere kadar sürerken yoğunluğun çok olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi olarak Özçelik ve Ünlü Ailelerinin evlatları Dilek ve İbrahim Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Haber: İlker YİYEN