Site Logo

Mustafa Semercİ:''TakImIn Oyunundan Memnunum''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci ise Maç sonrası yaptığı açıklamada sıcak havaya rağmen iki takımın iyi mücadele ettiğini, kendi takımının oyundaki mücadelesinden memnun olduğunu ifade etti. 

Semerci maç sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; “Bugün sezonun ilk maçını oynadık. Rakibimiz Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursaspor’du. Genç oyunculardan oluşan bir kadroları var. İyi mücadele ettiler. Hava da sıcaktı. Biliyorsunuz sezonun ilk maçları her zaman zor olur. Bizim takımında yüzde 70’i yeni arkadaşlardan oluşuyor. O yüzden adaptasyon sorunları da var. Ama birkaç maç sonra eksiklerimizi telafi edeceğiz. Bugün havanın sıcak olmasına kadar her iki takımda iyi mücadele etti. Sahada basmadık yer bulamadılar. 95 dakika maç oynandı. 95 dakika sürecince koştular. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler ama olmazsa olmuyor. İnşallah sonu güzel olur. İlk maçta 0-0 berabere kaldık. Gerçi sahamızda 2 puan kaybettik ama bundan sonra ki maçlarda bu eksiklerimizi telafi edeceğiz. Daha iyi çalışacağız. Seyircimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakmayacağına inanıyorum.  Biz onları 12. Adam gördüğümüz için biz onlarla yola çıktık. Onların desteğiyle beraber sezon sonunda özlenen şampiyonluğu elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

“EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞTÜĞÜMÜZ GİBİ SAHAMIZIDA BÖLÜŞÜRÜZ”

Kahramanmaraş’ın ismini taşıyan 2 takımın olduğunu ifade eden Semerci; “Kahramanmaraş’ta 2 tane profesyonel takım var. Kahramanmaraşspor’umuzda PTT 1. Liginde mücadele ediyor. Onlarda bizim takımımız. Dolayısıyla ekmeğimizi bölüştüğümüz gibi sahamızı da bölüşürüz. Onlar her zaman bizim yanımızdalar. Biz de onların yanındayız. Onlara da liglerinde başarılar diliyorum. Geçen hafta onlarda kendi evinde 1-1 berabere kaldılar. İnşallah Şanlıurfaspor’u mağlup ederek iyi bir çıkış yakalayıp yollarına devam edeceklerine inanıyorum” dedi.