Site Logo

Beledİye'den KMS TaraftarlarIna ulaŞIm jestİ

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz PTT 1. Lig de mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynadığı Ankaraspor maçına taraftar için ücretsiz otobüs kaldırdı.

PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş. için Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz geçen sezonda başlatmış olduğu yardım kıvılcımını bu sezon da taraftar için başlatarak yeni bir kıvılcımın oluşumuna ön ayak oldu.

Kahramanmaraş Özel idare önüne taraftar için gönderdiği otobüslerle taraftarın Kahramanmaraşspor A.Ş.’ye Destek olmasını sağlayan Kahramanmaraş Belediyesi bu yaklaşımı ile taraftarın gönlünde taht kurdu.

Ligin ilk iç saha maçında Taraftarın gönlünde taht kuran Kahramanmaraş Belediyesi Başkanı Mustafa Poyraz Stadyumda bu yaklaşımı ile ayakta alkışlanana ilk isim oldu.

“ONLARIN BAŞARISI BENİM BAŞARIM”

Şehirde iki profesyonel takımın olduğuna dikkat çeken Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Belediyespor ile Kahramanmaraşspor’un kardeş takım olduğunu hatırlatarak, “İki takımı bir araya getirmek dururken ayrıştırma yapmak yanlıştır. Takımlarımızın ayakta kalması için herkes elinden gelen desteği verecektir” dedi. Benim gözümde Kahramanmaraşspor eşittir Kahramanmaraş Belediyespor’dur diyen Poyraz, “Yani bizim birini birinden ayırmamız kesinlikle söz konusu değildir. Tabi boş olan insanlar boş laf ve dedikodu üretirler. Biz Kahramanmaraşspor’un başarısını kendi başarımız olarak bildik. Onların başarısı benim başarım benim başarım onların başarısıdır” dedi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un şehrin takımı olduğunu ifade ederek şehrin takımlarını her zaman desteklediklerini ifade etti.  

Spor da Kahramanmaraşspor’a gereken desteğin verilmediği konusunda da soruları değerlendiren Başkan Poyraz: “Böyle bir şeyin söylenmesi bile ne kadar ayıp. Biz şehrimizi tanıtacağız diye çır çır çırpınırken, Kahramanmaraşspor’u dışlamamız ya da destek vermememiz mümkün mü. Kahramanmaraşspor da bu memleketin ve bizim takımımız, Kahramanmaraş Belediyespor’da bizim. Yarın Kahramanmaraşspor bir üst lige çıksa bu memleketin tanıtımına katkısı olur. Bizim amacımız zaten bu şehri tanıtmak, transit şehir olmaktan kurtarmak değil mi? Bu tür sözlerin söylenmesini bile ayıp buluyorum. Kahramanmaraşspor’un başarısıyla da gurur duyuyorum. Kahramanmaraş Belediyespor’un başarısıyla da. Şimdi Kahramanmaraşspor maçlarını 12 Şubat stadyumu tadilatta olduğu için Hanefi Mahçiçek stadyumunda oynayacak. Taraftarın stadyumla arasındaki mesafeyi yok etmek için Özel idare önünden taraftarı stadyuma taşımak için bir girişimde bulunduk. 3 otobüsümüzle taraftarı stadyuma taşıdık. Zaman zamanda böyle girişimlerle takımımıza destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

TARAFTARDAN POYRAZ’A TEŞEKKÜR

Kahramanmaraşspor’un 24 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 17.00’daki Hanefi Mahçiçek stadyumundaki iç saha maçı olan ilk maçı Ankaraspor karşılaşması için taraftarı stadyuma taşıyan Otobüsler için Taraftarlar Beleidye Başkanı Mustafa Poyraz ve Belediye çalışanlarına sevgi gösteriminde bulundular. 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın taraftara yaptığı ulaşım jestinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Çılgınlar Grubu Tribün Lideri Soner Deşir, Edeler Grubu Tribün Liderleri Serkan Altunbaş ve Ali Erbilir teşekkür ettiklerini belirttiler.

Haber: İlker YİYEN