Site Logo

KahramanmaraŞspor KupasIna KavuŞtu

Şehrimizin Şampiyon takımı Kahramanmaraşspor A.Ş. geçen sezonki hak ettiği kupasına nihayet kavuşabildi.

 2012-2013 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı grubu şampiyon tamamlayan Kahramanmaraşspor, şampiyonluk kupasını aldı.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor A.Ş., 2012-2013 futbol sezonu Spor Toto 2. Lig Kırmızı grubu şampiyon olarak bitirmişti. Hatay - Reyhanlı da yaşanan patlama sonrası kupa töreni iptal edilmişti. Kupa törenini kendi sahasında oynayacağı ilk maçta alacak olan Kahramanmaraş, Ankaraspor maçı öncesi şampiyonluk kupasına kavuştu. Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin kupasını ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın elinden aldı. Kahramanmaraşspor son iki sezonda iki şampiyonluk kazandı ve 2’nci kupasını da müzesine götürdü.

Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda gerçekleştirilen kupa törenine Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı.

Geçen sezonunun şampiyonluk kupasını Koşar'ın elinden alan Kahramanmaraşspor A.Ş., törenin ardından karşılaştığı Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı.