Site Logo

Berat Çetİnkaya KahramanmaraŞspor'da

Beşiktaş'ın genç stoperi Berat Çetinkaya, bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Kahramanmaraşspor'a kiralandı.

Beşiktaş'ın genç stoperi Berat Çetinkaya, "Kulübüm  geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralanmamı uygun gördü, tercihimi  Kahramanmaraşspor'dan yana kullandım. İstanbul'da 1 yıllık sözleşmeye imza attım"  dedi.  

Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de mücadele  eden Kahramanmaraşspor'da başarılı bir sezon geçirerek Beşiktaş'ta kalıcı olmak  istediğini söyledi.  

İki sezondur Beşiktaş'ta olduğunu hatırlatan Çetinkaya, "Kulübüm geçen  sezon olduğu gibi bu sezon da kiralanmamı uygun gördü, tercihimi  Kahramanmaraşspor'dan yana kullandım. İstanbul'da 1 yıllık sözleşmeye imza attım.  Bu akşam maç var, yarın Kahramanmaraş'a giderek yeni takımımla idmanlara  başlayacağım" diye konuştu.

"Öncelikle sakatsız ve çok maç oynayıp kendimi geliştirebileceğim bir  sezon hedefliyorum" diyen Çetinkaya, çok çalışıp kendini kanıtlayacağını  kaydetti.  

Çetinkaya, sözlerini şöyle tamamladı:  

"Bunun için zaten Kahramanmaraşspor'u tercih ettim. Onlar da beni çok  istedi. İnşallah sakatsız, belasız ve başarılı bir sezon geçirmek istiyorum.  Kahramanmaraşspor, lige yeni yükselmiş bir takım. Hem takımım için hem de kandim  için başarılı bir sezon geçirmek adına çok çalışacağım.   

İnşallah güzel olacak. Gelecek sezon Beşiktaş'a daha iyi bir durumda  dönüp o formayı giymek istiyorum. Bunun için sezon boyu çok çalışıp  Kahramanmaraşspor'da kendimi göstereceğim. İnşallah dilediğim gibi bir sezon  geçer ve bu istediklerimi başarabilirim."