Site Logo

Ömer Kahvecİ: ''Üzüleyİm mİ sevİneyİm mİ bİlemedİm''

Bucaspor’un Kahramanmaraşlı kalecisi Ömer Kahveci maç sonrasında yaptığı açıklamada buruk sevinç yaşadığını ifade etti.

4 sezondur Bucaspor’un kalesini koruyan 1992 Kahramanmaraş doğumlu Ömer Kahveci memleketi takımı karşısındaki mücadele sonrası takımının galibiyetle lige başlamasından dolayı mutlu olduğunu, rakibi ve doğduğu memleketin takımı Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin mağlubiyetine ise üzüldüğünü ifade etti.

2013-2014 futbol sezonun start alması ile PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor ilk sınavında İzmir temsilcisi Bucaspor’a 2-1 mağlup oldu.

İlk sınavında mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor’un rakip Bucaspor’un tecrübeli ve genç file bekçisi Ömer Kahveci’ye telefonla ulaşan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisi maçı Kahramanmaraşlı ve Bucaspor’un galibiyetteki isim olarak değerlendirir misiniz sorusuna cevap vererek Buruk sevinç yaşadığını ifade etti.  

Kahveci, Ben 4 yıldan bu yana Bucaspor’a hizmet ediyorum. Mesleğim icabı duygusallığa yer vermemem gerekiyor ve işime bakıyorum. Fikstür çekiminde ilk rakibimiz Kahramanmaraşspor’un isimini duyduğumda çok heyecanlandım ve tüylerim diken diken oldu. Müsabaka içerisinde zor anlar yaşadığım dakikalarda oldu. Sonuçta memleketimin takımı, doğduğum büyüdüğüm şehrin takımı kendi takımım kadarda onunda başarısını isterim tabi ki, ama öncelik emek verdiğim yer olarak düşünüyorum. Kahramanmaraşspor’u mağlup etmek zor olmadı. Kahramanmaraşspor ligin yeni takımlarından biri ama ligde yeni olmalarına rağmen iyi iş çıkardılar. Bucaspor’un baskılarına dayanıklılık gösteren bir takım oldular. Takım olarak bakıldığında ise tecrübesizliğin ön plana çıktığı ve acemiliğin göze çarptığı bir oyun sitili. Kahramanmaraşspor çok küçümsenecek bir takım değil. İyi bir takım umarım taşlar en yakın zamanda yerlerine oturur ve bende şehrimin takımının başarısı ile gurur duyarım. Konuşmamın başında dediğim gibi öncelikle kendi takımımın başarısını konuşur ve duygusallığa kapılmam. İşin açıkcasını söylemek gerekirse de müsabaka sonrası buruk sevinç yaşadım. Üzüleyim mi sevineyim mi diye birazcıkta bocaladım. Artık o müsabaka geride kaldı ve önümüzde uzun bir maraton var. Bucaspor olarak lige galibiyetle başladık ve önümüzde fikstüre göre zor maçlar bizleri beklediğini düşünüyorum.  Memleketimin takımı olan Kahramanmaraşspor’a da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi