Site Logo

2. Hafta Ankaraspor MaçI Hanefİ Mahçİçek Stadyumunda Oynanacak

Günlerdir Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Maçlarının başka bir ilde oynatılması taraftarın ve Kahramanmaraş halkının kafasını karıştırırken sular duruldu ve TFF kararını Hanefi Mahçiçek stadyumundan yana kullandı.

2013-2014 futbol sezonunda PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lige çıkması ile 2.ligde iç saha müsabakalarını oynadığı 12 Şubat stadyumunun PTT 1. Lige uymama Kriterlerini Statüye uygun bir şekilde yapılması için tadilata geçilen stadyumun Ligin başlamasına yetişmemesinden dolayı Kırmızı- Beyazlı Kulübün yönetimi maçların Şanlıurfa gibi illerde oynatılacağı iddiası üzerine TFF Hanefi Mahçiçek stadyumuna izin vermiyor söylemlerine TFF açıklama getirerek müsabakaları Mahçiçek stadyumunda oynatma kararını verdi. Haftalardır Taraftar ve Kahramanmaraş halkının kriz haline geldiği Stadyum konusu tatlıya bağlanarak karar Hanefi Mahçiçek stadyumu olarak netleşti. Bu karar doğrultusunda Kırmızı- Beyazlı ekipbin yönetiminin iddiaları ise boşa çıkarak TFF’nin kararına göre müsabakalar Hanefi mahçiçekte oynanacak.  

Yeni sezonda PTT 1. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'da yaşanan stadyum krizi nihayet tatlıya bağlandı. Bakımda olan 12 şubat stadyumu hazır olana kadar kırmızı-beyazlılar Hanefi Mahçiçek stadyumunda oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu resmi web sitesi de daha önce 12 Şubat Stadyumu yazan maçın oynanacağı stadyum ismini Hanefi Mahçiçek stadyumu olarak değiştirdi. Ankaraspor maçı 24.08.2013 Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak Hanefi Mahçiçek stadyumunda oynanacak