Site Logo

Recep Aydemİr:'' KampImIz Verİmlİ Geçİyor''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezon hazırlıkları Bolu Kampı ile devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir Bolu koru Otelde sürdürdükleri ikinci etap hazırlık kampının oldukça verimli geçtiğini bildirdi.

Teknik direktör Recep Aydemir, Yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’taki ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini 2. Etap Kamp için Bolu’ya geldiklerini belirterek, "İlk etap kampında fizik ve kondisyon ağırlıklı çalıştık. Özellikle altyapıdan gelen 10 kadar futbolcu ve denenmek için getirilen futbolculardan oluşan bir ekip ile çalıştık. İlk etaptan çok memnun kaldım. Altyapıdan gelen oyuncuları çok beğendim, 2 etap kampımızda iyi gidiyor. Takımda çok iyi bir hava var. Yeni katılan arkadaşlarla birlikte iyi bir kaynaşma var. Takımımız bir kolej havasına girmiş. Futbolcular arasındaki dostluk ve arkadaşlığı da yakından gördük. Bu bize büyük bir zevk verdi" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u en iyi takım halin getirmeye çalıştıklarını ifade eden Aydemir, şunları söyledi: “Kamp dönemimiz çok verimli geçiyor. Gayet keyifli ve iyi niyetli şekilde lige hazırlanıyoruz. Çocukların azmi ve teknik ekibimin çabalarıyla inşallah güzel bir takım ortaya çıkacak. Yönetimimiz de sağ olsun bizlere her türlü desteği verip her türlü imkanı sağlıyor. İnşallah iyi bir takım haline geleceğiz” dedi.