Site Logo

Recep Aydemİr: ''KoŞan Ve Mücadele Eden Bİr TakIm OlacaĞIz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir Yeni bir kadro ile koşan mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek yeni sezonda lige damga vuracaklarını altını çizdi.

Günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Aydemir, beklenilen seviyenin üzerinde bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade etti.

Hanefi Mahçiçek stadyumunda sabah ve akşam antrenmanları olmak üzere Teknik Patron Recep Aydemir ve ekibi gözetiminde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna kattığı yeni takviyelerle takımın iskeletini oluşturmaya çalışıyor.

“LİG BOYU DEVAM EDECEĞİMİZ KADROYU BOLU’YA TAŞIYACAĞIZ”

Antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdüren Mavi Beyazlılarda Recep Aydemir, “İlk on günlük kamp dönemini bitirdik, verilen iki günlük izinden sonra takımı tekrar toparladık. Bir on gün tekrar buradayız. Bu süreçten iki gün sonra tekrar bir izin bayram iznimiz var. Sonraki bir on günlük Bolu kampımız var. Tabi bu on günlük kampta takımı şekillendirdiğimiz bir kamp olacak. Lig boyu devam edeceğimiz kadroyu Bolu’ya taşıyacağız. İnşallah orada da son hazırlıkları yapıp hazır olarak dönmeyi bekliyoruz. İnşallah bunu da yapacağız. İyi bir oyuncu grubu olduğuna inanıyoruz elimizdeki grubun bizi başarıya taşıyacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Dolayısıyla inşallah takımızın şehrimizin beklentilerine doğru bir cevap vereceğimizi umuyorum. İnşallah o beklentiye şampiyon olarak karşılık vereceğiz” dedi.

“ÇOK KOŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir, yeni sezonda çok koşan bir takım olacaklarına inandığını belirterek, “Biz bu sezonda sahada çok koşan, çok çalışarak doğru işler yapan ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnanıyorum ki, çok mücadele eden bir takım olacağız. Ekip olarak iyi işler yapmak istiyoruz” diye konuştu.