Site Logo

Bİrlİk beraberlİk olan her yerde baŞarI olur

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Bünyamin Kılınç, sezon öncesi Taraftarları Birlik Beraberliğe davet ederek Birlik beraberliğin olduğu yerde başarının olacağını savundu 

2013-2014 Futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Tecrübeli Takım Kaptanı Bünyamin Kılınç, Takımın yeni sezon için sıkı bir şekilde hazırlandığını ifade ederek geçen sezon yarım bırakılan işi bu sezon tamamlayacaklarını ifade etti.

Kahramanmaraş Doğumlu Bünyamin Kılınç, Yeni sezon için takım arkadaşlarına ve Taraftara seslenerek “Birlik beraberlik olan her yerde başarı olur” diyerek şunları söyledi;  “Birlik Beraberlik her zaman başarıya endekslidir. Gerek Kahramanmaraşspor olsun gerek Belediyespor’umuz olsun ikisi de memleketimizin takımıdır. Gelip Tribünlerde bizlere destek vermesi bizleri onurlandırır. Taraftar önemlidir Birlik Beraberlik her zaman önemlidir. Birlik beraberlik sadece Taraftar için geçerli değil Takım içinde geçerlidir.  İnşallah bundan sonrada başarırız ve hep beraber oluruz. Yeni sezon hazırlıklarımız gayet güzel geçiyor. Çalışmalarımıza genç arkadaşlarımızda katıldı. Yeni arkadaşlarımızda var. Hep beraber birlikte daha iyi bir ortamımız oldu kaynaşmamız oldu. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İyi hazırlanıyoruz eksiklerimiz tabi ki var. O eksikliklerimizi de hocamızın talimatları ile gidermeye çalışacağız. Hocamız buraya çok yabancı bir insan değil. Daha önce Kahramanmaraşspor’da beraber çalışmıştık. Şampiyon olduğumuz sene. Daha önce burada futbol hayatındaki kariyerinde de üst seviyede tamamladı. Buraya çok yabancı değil, çok dürüst, kişilikli ve iyi bir insan, futbol açısından birikimi olan iyi iyi bir insan bu birikimlerinden faydalanarak başarılı olacağımızı düşünüyorum.