Site Logo

12 Şubat Stadyumunda ÇalIŞmalar Devam Edİyor

PTT 1. Lig'e yükselen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un oynayacağı 12 Şubat Stadyumunda iyileştirme çalışmalarına başlandı.

Yeni sezonda PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un müsabakalarını oynayacağı 12 Şubat stadyumunda iyileştirme çalışmaları başladı.

21 B ihale usulüne göre Müteahhit Firma, altyapı, kapalı tribün, çim saha, ışıklandırma ve soyunma odalarının yapımı için çalışmalara başladı. 60 günde çalışmalar tamamlanacak. Bu çalışmalar sonuçlandığında Kahramanmaraşspor, PTT 1. Lig'deki gece maçlarını burada oynayacak.

TÜM GÖZLER “12 ŞUBAT STADYU”MUNDA

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor taraftarlarının gözü 12 Şubat Stadyumunda ki çalışmalarda. Herkes stadyumu takip ediyor.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un yeni sezonda nasıl bir kadro ile mücadele edeceği en çok merak edilen konulardan biri ama en az onun kadar merak edilen bir başka konu daha var. O da 12 Şubat Stadyumunda ki çalışmaların ne zaman tamamlanacağı…

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi spor servisi işi takibe alarak 12 Şubat stadyumunu inceledi.

Araştırmalara başlayan spor servisi Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ali İhsan Kabakcı’dan stadyum hakkında bilgiler aldı.

Kabakcı konu hakkında şu şekilde konuştu; “12 Şubat stadyumunda müteahhit firmaya yer teslimini gerçekleştirdikten sonra şuan hummalı bir çalışma başladı. İnşallah 60 günlük süre zarfında müteahhid firmamız 12 Şubat stadyumuyla ilgili çalışmalarını tamamlayacak. Daha öncede belirttiğimiz gibi başta çim, soyunma odaları, VİP ler, ışıklandırma ve hemen hemen çatı sistemi de dahil tüm alanlarda iyileştirme çalışmaları devam ediyor, İnşallah en kısa sürede tamamlanıp Kahramanmaraşspor PTT 1. ligdeki maçlarını 12 Şubat stadyumunda tekrar oynanması gerçekleşecektir. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak sürecin en başından bu yana sayın Bakanın Kahramanmaraş’a teşriflerinden sonra zaman kaybetmeksizin çalışmalarımızı son sürat yerine getirdik. Aksaksız eksiksiz bir şekilde gerçekleşen sürede müteahhit firmaya yer teslimini yaparak vermiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah inşaatı devam ettiren firma en kısa sürede tamamlar diye düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte 12 Şubat stadyumu daha revizyonu gerçekleşmiş seyirci konforu daha rahat seyredebilecek basın odası olsun basın seyirci tribünü olsun bu gibi alanlarda UEFA ve TFF kriterlerine uygun alanlar ortaya çıkacak diğer alanlarda da yine aynı şeyler gerçekleşecek. Öncelikle bu stadyumumuzun PTT 1. ligde oynayacak olan inşallah yenilenmesiyle birlikte hayırlara vesile olur diye düşünüyoruz” dedi.

“ÇİM SÖKME İŞİ BİTTİ, SIRA KAPALI ALANDA…”

Satdyumdaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Kabakcı,”Tabi bu süreç kolay bir süreç değil, alt yapı çalışmaları, projelendirmeler ve diğer teknik boyutlar vardı. Biz bu süreci bu şekilde değerlendirmiş olduk. En kısa sürede de belirtiler 21 B’ye göre de ihale etmiş olduk. Akabinde hemen son sürat firma bu şeyleri gerçekleştirdikten sonra Kahramanmaraş’a gelerek yapılması gerekenlerin çalışmalarını başlattı. Şu anda da zaten tüm alanlarda başta çim saha olmak üzere çatı, kapalı mekanlar akabinde ışıklandırmayla ve diğer bölgelerdeki eksikliklerin yapılması son sürat devam ediyor. Şuan zaten firmaya teslim etmiş vaziyetteyiz bizim süreci izleyeceğiz takip edeceğiz. Bu süreçte de zaten firma gereken işleri yapıp en kısa sürede teslim edecektir diye düşünüyorum” dedi.