Site Logo

BüyükŞehİr Taraftar DerneĞİnden Saffron Otele TeŞekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği yönetimi Derneklerine büyük destek veren Saffron Hotel’e Teşekkür ettiler.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği ve Safron Hotel yetkilileri geçtiğimiz hafta sonu Kahramanmaraş’ı Spor Toto 3. Ligde Temsil eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u Saffron Hotel’de iftar yemeği vererek Mavi- Beyazlı ekibi sezon öncesi motive etmişti.

Saffron Oterl’in ev sahipliği yaptığı muhteşem görüntülere yön veren iftar programında Birlik Beraberliğin pekiştiği, Kardeşlik duygusunun ön plana çıkarak kaynaşma sağlanmıştı.

Taraftar, Futbolcu, Esnaf diyaloğunun mükemmel olduğu ortamı sağlayan Kahramanmaraş’ın güzide Hotel zincirlerinden olan 4 Yıldız konforu ile Kahramanmaraş Halkına hizmet veren Saffron Hotel’e Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetimi Saffron Hotel’e verdiği hizmetten dolayı Hotel Müdürü Levent Erdim’e Teşekkür ederek Bu ortamı oluşturdukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Gecede büyük emekleri olan Saffron Hotel’e Teşekkür eden Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu adına konuşan Dernek Başkanı Dursun Özçelik, “Kahramanmaraş’ımızın Güzide Hotel zincirlerinden Saffron Hotel’e bizlere ve Takımlarımızı verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saffron Hotelimiz sağ olsun biz taraftarlara ve Şehrimizin profesyonel takımları olan Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a verdiğiniz katkıları asla unutamayız. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları olarak taraftarlarımızı tek çatı altında toplamaya çalışıyoruz. Takımlarımızı destekleyerek motive etmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı münasebeti ile şehrimizde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporumuza iftar yemeği vermek istedik. Kahramanmaraşspor’umuzda şehrimizde olsaydı onlara da bir iftar programı düşünüyorduk onlar kampta olunca o iş olmadı. Belediyespor’umuza vermeye karar verdik. Bu iftar programımıza siz Saffron Hotel olarak ev sahipliği yaptınız. Sizin bu tutumlu davranışınız için kutluyorum. Takımlarımıza ve Derneğimize verdiğiniz katkılardan dolayı Dernek yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.