Site Logo

Bu Sezon Çok FarklI Olacak

Kahramanmaraş’ın Yeni oluşumu olan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği yeni sezona damga vuracak.

2013-2014 Futbol sezonunun başlamasına yakın bir süre Spor Camiasında hareketlilik başladı. Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ilk sezonunda Play-off’ları zorlaması ile hareketlenen Kahramanmaraş Taraftar camiasında yeni sezonun başlaması sabırsızlıkla bekleniyor.

Yeni sezonun başlamasını iple çeken Taraftarlar Yeni oluşumla Stadyumda yerlerini almayı Planlarken Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Çılgınlar Grubu Tribün Lideri Soner Deşir, Yeni sezon’da Maraton’da yer alan Grubunun sezona Damga vuracağını ifade etti.

“HERŞEY ÇOK FARKLI OLACAK”

Deşir, Yeni sezonda çeşitli organizasyonla sahaya çıkacaklarını altını çizerek şunlar söyledi;  “Kahramanmaraş sporumuz çok sıkıntılar içerisinde çok şükür 26 yıllık özlemi burada bitirdi. Belediyespor’umuz ise 2. Lig kapısından döndü. Biz taraftarlar ise hop oturup hop kalktık. Kış, yaz, yağmur, çamur demeden takımlarımız için bedenimizi koyduk. Takımlarımız büyük başarılara imza atmışsa bunda bizler yani taraftarlarında büyük emekleri vardır. Sağ olsun futbolcularımız bunu inkar etmiyor. Emeklerimizden dolayı Teşekkür ediyor, helallik istiyor. Ben maraton tribünü ben yıllardan beri bu işi yaptığım için her zaman sahipsiz kalmıştır. Hiçbir yönetici gelipte arkadaşlar sizin bir sıkıntınız, sorununuz, eksikleriniz var mı diye maraton tribününe kesinlikle sormamışlardır. Bırakın sorun sormayı maç sonrasına Teşekkür bile etmemişlerdir. Ama maraton tribünündeki insanlar Allah hepsinden razı olsun o insanlar maddi sıkıntılar içerisinde bugün maç biletleri beş milyon olsa beş milyona maça gelirler on milyon olsa maça gelirler, aslanlar gibi fedakârca o insanlar bu görevi başarıyla tamamladı. Maalesef tamamladı ama o insanlara tebessüm edilmedi, nezaket olarak yani gelipte bir arkadaşlar sizler bu yağmurda, çamurda, sıcak günlerde bu tribünlerde coşkulu tezahüratları yaptınız sizlere de biz teşekkür ederiz diyen olmadı Yönetimden.Tabi ben buradan ayrıca sporculara da teşekkür ediyorum. Her zaman bunu savundular Allah razı olsun, her zaman dediler ağabey maraton tribünü başka ağabey maraton tribününün havası başka bunu söyleyen takımdaki sporcu kardeşlerimiz bunu bana her zaman söylediler. Her zaman maraton tribününe teşekkür ettiler.

Şimdi ise yeni sezon başlayacak ve Tribünlere çıkacağız ve takımımızı yine canı gönülden destekleyeceğiz ama bu sezon daha başka olacaktır” dedi.

“HERKES GIPTA İLE MARATON’U SEYREDECEK”

Yeni sezonda her şeyin farklı olacağını, Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Bütün stadyumun gözlerinin Maratonda olacağını savunan Deşir,  “Gecen Sezon Dev Bayrakla Büyükşehir spor Taraftarları olarak Bütün Stadyumun dikkatlerini üzerimize çekmiştik. Bunu Hem deplasmanda hemde Kendi sahamızda yaparak Büyük bir ambiyansla Tüm Türkiye’ye sesimizi ve Tribün şovumuz dan bahsettirmiştik. En son olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Yozgat’taki Play-Off müsabakalarında Lig Tv Spikerinin ağzından duyurmuştuk. Spiker bile ‘Futbol Tribünlerindeki en büyük Bayrak” diye bahsetmişti. Şimdi ise yeni sezona yaklaşıyoruz ve yeni sezonda da adımızı sıkça tüm Türkiye’ye duyurmaya hazırlanıyoruz. Herkes bizi Gıpta ile seyredecek ki bizden ders alarak Tribünde gördüklerini taraftar gruplarına öğretecek” ifadelerini kullandı.   

Haber:/Foto: İlker YİYEN