Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor'da İmzalar atIldI....

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor transfer ettiği oyunculara imza attırdı.

Yeni sezonda forma giyecek futbolcuları tek tek tanıtan Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, hali hazırda 10 adet sporcu transfer ettiklerini ve yeni sezon için herkese hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Toplu imza töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Onursal Başkanı Mustafa Poyraz, “Tabi yeni bir sezona başlıyoruz hep böyle sorarlar hedef nedir ne değildir diye, hedefsiz hiç kimse olmaz. Kişisel hayatta hedefler vardır, ticari hayatta hedefler vardır, bir yerde bir görev aldıysanız hedefleriniz vardır. Kısacası yola çıkan herkesin bir hedefi vardır. Bizde Belediye spor’lu arkadaşlarımızla arada sırada istişare yapıyoruz. Özellikle Recep hocamın takımın başına getirilmesiyle beraber tüm kamuoyunda çok müspet şey aldık. Tabi başta onun gayreti bizim arkadaşlarımızın gayreti ve bizlerin gayretiyle başarılmayacak hiçbir şey yok. Geçen sene olmadı işte ama hayat devam eden bir süreç her zaman başarılarla dolu olmuyor. Bazen böyle son dakika golleri gibi geliyor, ancak ben hep şunu söyledim geçen sene aynı şeyi söyledim şimdi aynı şeyi söylüyorum” ifadelerini kullandı.

“TAKIM RUHU ŞART”

Takım Ruhu ile zorlukların başarılacağına işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, “Çok iyi takım da kursanız çok büyük paralarda harcasanız eğer o takımın ruhu olmazsa, takım ruhuyla hareket etmezse başarma şansı yoktur. Birde sezon içerisinde çok küçük sıradan dediğimiz takımlarla yaptığımız maçlarda kaybedilince onun acısı faturası fazla oluyor. Ya bu takım zayıf arada puan farkı az yok böyle bir şey, çıkılan her maç final havası içerisinde oynanırsa orada başarı gelir. Yoksa öyle oynanmazsa yorgunluklar hiçbir zaman hayır getirmiyor. Bazen son dakikada atılan gollerinde çok bir anlamı olmuyor. Sen şimdi iki sıfır yenikken son dakikada bir gol atıyorsun hiçbir anlamı yok. Maça çıktığın gibi doksan dakika oynarsan başarı gelir. Onun için Kahramanmaraş Belediyespor’da vaziyeti idare eder gibi bir şey olmadı olmuyor da hiç kimse sizden iyi değil. Çalışanlar iyi başaranlarda çalışıyor. Üniversite sınavı gibi düşünün bir adam çalışıyor tercihlerini yapıyor öbürü de nereye gidebilirim diye düşünüyor çalışmadığı için” dedi.

“ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Takım Başarısı bizim Başarımız, Bizim Başarımız Takımın Başarısıdı diyen Poyraz, “Biz olumlu ve olumsuz olaylara karşı önümüze bakacağız. Her ne olursa olsun sağa sola bakmadan yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolda bu sezonda sizlerle çıkacağız inşallah sizin başarınız bizim başarımızdır bizim mutluluğumuz olur. Sizleri dışarıda çok eleştiren olmaz, eleştirirler de esas hemen faturayı keserler yani. İnşallah bu hayırlı yolu başarıyla taçlandırırsınız diyoruz, Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler. Bizler buradayız elimizden geldiği kadar sizlere gerekli olan desteği vermeye her zaman hazırız” dedi.

Teknik Direktör Recep Aydemir ise takım olarak koşan ve başaran bir takım olacaklarının altını çizdi.

Daha sonra futbolculara tek tek imza attırıldı ve topluca fotoğraf çektirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bünyesinde Kastamonuspor’dan Uğur Yalçın, Tekirova Belediyespor’dan Devrim Aksongur, Keçiörengücü’den Edip Saruhan, Tavşanlı LinyitSpor’dan Metehan Andaç Özlü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Enez Temizdemir ve Cemal Deliktaş, Kayseri Erciyes Spordan emre Morgil, Bursa Nilüferspor’dan Fatih Koç, Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan Yasin Elmas ve Bergama Belediyespor’dan Yunus Akman ile eski oyunculardan Bünyamin Kılınç ve Mehmet Akif Alıcı imza attılar.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen toplu imza töreninde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Teknik Direktör Recep Aydemir ile futbolcular ve gazeteciler katıldı. 

Haber/Foto: İlker YİYEN