Bayrak & Ata
Site Logo

K.MaraŞspor’da, Kadİr Barazİ İmzalIyor!....

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Kahramanmaraşspor’da transfer çalışmaları devam ederken, Bursa Nilüferspor U19 ekibinin golcü futbolcusu Kadir Barazi ile anlaşma an meselesi.

 

Spor Toto 2. Lig’den şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükselen Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Fethi Çokkeser kontrolünde ligde ses getirecek bir ekip yaratmak için girişimlerini sürdürüyor. Bir yandan mevcut kadroyu korumayı hedefleyen Akdeniz Temsilcisi Kahramanmaraşspor diğer yandan da nokta atışı transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

 

PTT 1. Lig’e damga vurmaya hazırlanan Akdeniz Temsilcisi Bursa Nilüferspor’un U19 takımında forma giyen 18 yaşındaki golcü futbolcu Kadir Barazi’yi 30 Haziran günü gerçekleşecek kampa davet etti.  Bursa TV muhabiri Enes Erden’e konuşan ve Türk Futbolu’nun geleceğine damga vurması beklenen genç yetenekler arasında gösterilen golcü futbolcu, gelen transfer teklifleri arasında Kahramanmaraşspor’un istekli olmasından dolayı bu ekibi tercih ettiğini bildirdi. Denizlispor ve Giresunspor’un da ilgilendiği genç golcünün Kahramanmaraşspor ile resmi imza atması bekleniyor.

 

Sporajans Genel Müdürü Mehmet Bıldırcın’ın haberi hazırlamak için Bursa TV Programcısı ve tanınmış spor yazarı Osman Korkmaz ile yaptığı görüşmede Kadir Barazi hakkında bilgi aldı. Kadir’i birçok kez canlı olarak izlediğini belirten başarılı spor yazarı Osman Korkmaz, Kadir Barazi’yi ilk izlediğinde donup kaldığını ve 2 yıla kalmaz Süper Lig’de forma giyeceğini hissettiğini bildirdi.

 

Bu sezon Bursa Nilüferspor U19 forması altında 26 maçta 10 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki forvet oyuncusunun hedefinde ise Milli Takım forması var.

Haber: Mehmet Bıldırcın / Sporajans.com.tr