Site Logo

Profesyonel Futbol Okulundan Mİlİ TakIma 5 Oyuncu Seçİldİ

Profesyonel Futbol Okulu Arsansümerspor bünyesinde çıktığı U-13 Liginde Milli Takım Bölge Karmasına 5 oyuncu verdi.

Profesyonel Futbol Okulu, Kahramanmaraş Arsansümerspor Kulübü bünyesinde U-13 te Kahramanmaraş şampiyonu oldu. Kendi grubunda rakiplerini geride bırakarak grup  1.si olan Profesyoneller, Final maçında Kahramanmaraş Belediye sporu 1-0 yenerek  şampiyon oldu ve 21,22,23-06-2013 tarihinde Malatya da düzenlenen final maçlarında şehrimizi temsil etti.

Üstün başarısından dolayı Profesyonel Futbol Okulu Arsansümerspor bünyesinde Mili Takım’a 5 futbolcu kazandırdı. Bölge karmalarına 13 yaş grubu öğrencilerinden Mehmet Kaan Türkmen, İbrahim Koca, Mehmet Ali Zıba, Karahan Kara ve Okan Fındık yer aldı. Profesyonel Futbol Okulu Antrenörü

Ferhat Özdemir yaptığı açıklamada: “U-13 Kahramanmaraş şampiyonu olduk. Gittiğimiz turnuvada, şehrimizi iyi temsil ettik. Çok çalışıyoruz, çalışmalarımızın meyvelerini almaya başlamak, bizleri mutlu ediyor. Biz inanıyoruz ki okulumuzda yetişen sporcular bir gün Kahramanmaraş ve Türkiye futboluna hizmet edeceklerdir. Çok yetenekli öğrencilerimiz var, onların yeteneklerini geliştirerek onları daha da başarılı hale getiriyoruz. Onların sağlıklı, terbiyeli ve yetenekli olmalarını istiyoruz. Spor disiplinini öğrencilerimize çok iyi bir şekilde aşılıyoruz, çünkü onlar bizim geleceğimiz geleceğimizin çok iyi yetişmesini istiyoruz. Tabi bu saydığımız özeliklerin yanı sıra çocuklarımızın iyi de birer futbolcu olmalarını istiyoruz. Onların iyi birer futbolcu olma yolunda ilk adımı atıp bizimle tanıştıran ailelere çok teşekkür ediyorum ve Başarılı Oyuncularımızı, kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.