Site Logo

Bİlet FİyatlarI Bellİ Oldu, Taraftar Fİyatlara Tepkİlİ

PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un yeni sezon için Bilet fiyatları belli oldu ama Kırmızı- Beyazlı taraftarlar bu fiyatlardan memnun değil.

 2. ligden şampiyon olarak PTT 1.Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor yeni sezonda uygulayacağı Bilet fiyatlarını açıkladı. Bakım ve onarım yapılarak UEFA standartlarına getirilecek olan 12 Şubat Stadyumunun maraton bölümünün de kapanması bekleniyor. Buna göre KAPALI tribünler 20 lira, Kale Arkası Tribünü ise 10 lira olarak belirlendi. Öte yandan yeni sezonda Şeref Tribünü Biletleri 50 liradan satışa sunulacak. 2013-2014 sezonu için Kombineler henüz hazırlanmadı. Yeni sezonda hangi tribünler için kombine yapılacak ve bu kombinelerin fiyatları ne olacak henüz netlik kazanmadı.

“TARAFTAR BİLET FİYATLARINA TEPKİLİ”

PTT 1. Lige Çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un taraftarları Kulüp Yönetiminin bu tutumuna tepki göstererek bu fiyatlarla kimse stadyuma gelmez. Herkes maçı evden izler cevabını verdiler.

Kırmızı- Beyazlı taraftarlar Sosyal Paylaşım sitelerine şu cevaplarla tepkilerini gösterdiler.

 *pahalı, yönetimin bildirdiğine göre. PTT de masraflar iki katına çıkıyor. Taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz diyorlar. Elbette sezon başladığında tekrar oturulup konuşulur ama bu gidişler herkes maçı evden izler.   

*1. ligdeki diğer takımların bilet fiyatlarını da öğrenip karşılaştırmak gerekir ama bu kadar pahalı bilet hiçbirinde yoktur bence...

*Ben Trabzon’un UEFA kupa maçını izledim Avni Aker de 2 TL ye ya.. Ney ki bu... Tamam, Kahramanmaraşspor taraftarı başarıya aç... Bunu bilerek bu şekilde kullanmayın insanları kardeşim. Kimse gelmez stadyuma.

*Birde stadyum istiyorlar önce bu stadyum dolsun da bu fiyata sora düşünsünler yeni stadyumu.

*Bu ne ya böyle ben Konya da Askerim Konya’nın maçına gittim bizim kapalının köşesi gibi yerde izledim 4 5 maç ve 1 TL elbette yine maça geliriz takımımıza canımız feda ama bu kadar da çok fazla.

*Bu kadarda pahalı olamaz. Maraton 10 lira, Kale arkası 7,5 lira şeref tribünü ise 20 lira bu fiyatları uygularsanız herkes gelir bence benim yazdığım bu fiyatlar çok ama çok iyi.

*Allah’tan süper lige çıkmadık ya bu fiyata bilet mi olur, televizyon dan izlerim daha iyi.

* Bizim Taraftarımız Bedavayı çok sever, Bu bilet fiyatlarına Kahramanmaraş’ta kimse girmez TRT 3 Bedava yayınlıyor diye herkes oraya yönelir ve maçı TV den izler Yönetime duyurulur.     

*Stadyumu hiç yapmasınlar bu fiyatla zaten yarısı bile dolmaz.

* Bu gidişle evde izleyeceğiz maçları TV den. Ben 3 kişi gidiyorum çocuklarımla her hafta 60 TL veremem yani. Diğer takımlar seyirci çekmek için nerede ise bedava biletler veriyor örnek şampiyon Erciyes’in bilet fiyatı 1 TL idi. Bizimkisi saçmalık yani.

(KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)