Site Logo

Mahçİçek'ten taraftara çaĞrI!

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, "Hedefimize mutlaka ulaşacağız ama seyirci desteğine de ihtiyacımız var" dedi.

Mahçiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak tek hedeflerinin A Kategorisi'ne çıkmak olduğunu, bunu da gerçekleştirecek güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade etti.

Kahramanmaraşspor'un kapasite olarak çok güçlü bir takım olduğunu belirten Mahçiçek, ''Bir önceki sezon da, Yükselme Grubu'na çıkmayı 1 puanla kaçırdık. A Kategorisi'nde bile iddialı olabilecek bir kadromuz var. Bu takım A Kategorisi'nde olsa şu anda rahatlıkla ilk 5 takım arasında olurdu. Belki kimse inanmaz ama şu anda kadromuzda, Süper Lig'de rahatlıkla oynayacak bir kaç süper futbolcu var'' diye konuştu.

Klasman Grubu'nda uzun süre götürdükleri liderliği son haftalarda üst üste kaybettikleri puanlar nedeniyle koruyamadıklarına dikkati çeken Mahçiçek, şöyle konuştu:
''Son haftalarda kaybettiğimiz puanları, bir trafik kazası olarak nitelendiriyorum. Ama artık bu saatten sonra yeniden lige ağırlığımızı koymamız gerekir. Pazar günü sahamızda Cizrespor ile karşılaşacağız. Amacımız, saha ve seyirci desteğini de arkamıza alarak bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılabilmek. Futbolcularımız bu zorlu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor. Tek düşüncemiz galibiyet, başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılıp, kötü gidişe 'dur' demek ve yeniden liderliğe yükselmek istiyoruz.''