Site Logo

İDDİALARA HAYATIMDA YER VERMEM

2013-2014 sezonu 1.Transfer Dönemi dün itibari ile resmi olarak başladı.

2012-2013 futbol sezonunda yıpranan, yıpranmayan, şampiyonluk yaşayan, yaşamayan küme düşen, düşmeyen her takım transfer yapmakla yükümlüdür.

Dış transfer yapmasa da iç transfer mutlaka yapmalıdır.

Transfer takımı itici güç olarak görülen bir kavramdır.

Transfer takıma taze kan demektir.

Transferin adını saymakla bitiremeyiz…

Bütün takımların transfere ihtiyacı olduğu gibi Şehrimizin takımlarının da transfere ihtiyaçları var.

Özellikle Profesyonel takımlarımız olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’un yapılacak olan transferlere ihtiyaçları var.

Bilindiği gibi Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor 2 yıldan bu yana üst üste şampiyonluk yaşayarak şehre artı bir değer kazandırdı.

26 yıllık özlem sona erdi ermesine amma o iki sezon içerisinde ne zorluklar yaşandı onu dışarıdan gören insan bilmez.

Şimdi takım PTT 1.Ligde mücadele edecek.

PTT 1. Ligde mücadele edecek olmasına istianen kadrosunda yabancı oyuncu alabilme özelliğine de sahip olacak.

3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Belediyesporumuz da ise işler tam tersine yabancı oyuncu transferi olmayacak ve Yerli Futbolcu transferi ile Transfer çalışmalarını sürdürecek.

Gelelim Transfer Politikasına…

Her iki takıma bakıldığında net transfer politikası yok.

Teknik patron meselesine gelindiğinde ise Kahramanmaraş Belediyespor Kahramanmaraşspor’un eski Takım kaptanlarından Recep Aydemir ile anlaşma sağlayıp sözleşme imzalarken Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da ise net cevap yok.

Takımı Şampiyon yapan Teknik Patron halk(Taraftar) deyimi ile İmparator Fethi Çokkeser ile ön görüşme yapıldı ve sözleşme ise askıda asılı.

Futbolcu Transferine gelindiğinde ise taraftarın beklentisi ve sabırsızlığı ön planda…

26 yıllık özlemin mutluluğunu yaşayan taraftarlar Transferi herkesten iyi takip edebiliyor ve yapılacak transferleri araştırıyor.

Kahramanmaraş Belediyespor’da ise bu hareketlilik o heyecan yok ama Kahramanmaraşlılık duygusunun ön plana çıkması ile Taraftar o da benim takımım düşüncesi ile meraka kapılıyor.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşsporumuz ise dış transferle gündeme geldi ilk önce, sonra Mevcut (Şampiyon) kadrodaki 16 isimin boşa çıkışı.

Ortalıkta yabancı futbolcular üzerinden bir çok iddialara yer veriliyor, hem basında, hem taraftar kitlesinde…

3 yabancı futbolcu ile anlaşma sağlandığı iddiası barınan Kırmızı - beyazlı ekip sadece ön sözleşmelerden mevcut…

Razaq Adegbite, Madu Chibuzor, Gani Oseni Bolaji gibi isimlerin ortalığa atılan isimlerin kadroya katıldığı ön görülüyor.

Bunu yerel basında gündeme getirdi, internet medyası da, Sosyal paylaşım siteleri de…

Artık resmi imza atarlar mı? Atmazlar mı? Kendileri bilirler ama merakla da bekliyorum iddia doğrultusunda gazetelere, internet medyalarına yazan arkadaşlar anlaşma sağlanmadığı takdirde ne gibi yol çizecek.

Merakla beklemekteyim.

Yaşayacağım ki daha neler göreceğim.

Aynı Kombinelerin basılıp Transfer için maddi kaynak olabileceği iddiası gibi, aynı Medikal Parkın Sponsorluk İddiası gibi, Aynı Ülker firmasının Sponsorluğu İddiası gibi ve son Olarak Pisserro olayı.

Bilmem dikkat ettiniz mi ama ben ve bazı arkadaşlarımın dikkatlerini üzerine çektiği haber üzerinde Fatura Vizyon Genel merkezinde bir araya gelen 2 firma yöneticileri (Fatura Vizyon- Piserro) resim çekilirken haberde Fatura Vizyon yazılırken Resimde Piserro masa bayrağının olması daha önce çekilmiş, Fatura Vizyon Genel merkezi yerine Piserro’nun genel merkezi olduğu kanaatiyle iddialardan biri gibi gördüğüm habere imza atmadım ve hiçbir gazete ve haberlerde iddialara yer vermediğimi meslektaşlarım ve arkadaşlarım, okuyucularım çok iyi bilir.

Belki Piserro meselesi bir iddia olmaya bilir ama Fatura vizyon Şirketinden net açıklama gelmeden kendi şahsımca iddia olarak görüyorum.

Transfer Politikasında olduğu gibi Sponsorluk Politikasına da şuana kadar Kulüp yönetiminden her hangi bir açıklama gelmedi.

Beni arayıp soran Arkadaşlarım, Okuyucularım ise nedir Kahramanmaraşspor’da gelişme diye sorduklarında ise Bekleyeceğiz göreceğiz cevabından başka bir şey bulamıyorum.

Arayan arkadaşlarım, Okuyucularım, istedikleri cevabı alamasalar da onların sevinçlerini kursaklarında bırakmak istemiyorum.

Ama bilmeden, öğrenmeden sizlere ne söylesem boş, ben iddialarla yola çıkamam.

“Peki bu takım sezon başında sahaya çıkmayacak mı?, eldeki mevcut futbolcularda gidiyor, transferde de hareketlilik yok” diyenlere ise tek cevabım alt yapı ne güne duruyor, biz alt yapıyı boş yere Nijerya ya götürmedik.

Öyle bir durumda kaldığımız zaman alt yapıyı sahaya süreriz cevabını vermekten başka cevap bulamıyorum.

Unutulmamalıdır ki; bu takım 2-3 sezon öncede alt yapıdan çıkan aslanlarla ayakta durabildi, genç pırlanta kalplerle profesyonel ligde kalabildi.

Allah göstermesin öyle bir durum olduğu takdirde neden alt yapı ile bu işe soyunulmasın…

Kalın sağlıcakla…