Site Logo

GÖZTEPE TOLGA ÇAVDAR’I İSTİYOR

İddialı bir kadroyla lige başlamak isteyen ve PTT 1. Ligden 2. Lige düşen İzmir Temsilcisi Göztepespor, 2. Lig Kırmızı Grup şampiyonu Fatura vizyon Kahramanmaraşspor’un forveti Tolga Çavdar’a kanca attı.

Son maçta Tavşanlı Linyitspor ile çıktığı ölüm kalım maçınıkayıp ederek PTT 1. Lig'e veda eden Göztepe yeni sezon çalışmalarına başladı. Akdeniz ekibinde geçen sezon şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Tolga Çavdar ve Futbolcu sorumlusu Barış Güçlü ile temasa geçen Sarı- Kırmızılılar tecrübeli oyuncuyu kadrolarına katmanın mücadelesini veriyorlar.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un vazgeçilmez futbolcuları arasına giren ve takım kaptanlığını üstlenen 1984 İzmir doğumlu tecrübeli oyuncu Tolga Çavdar’ın Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ile 31 Mayıs 2014 tarihinde ilişkisi devam ediyor. Çavdar’ın Kahramanmaraşspor ile yeni sezon için oturulup anlaşma sağlanamaz alacaklarını alamaz ise takımla ayrılarak bir başka takımla anlaşmaya gidecek. PTT 1. Ligden 2. Lige düşen ve yeni sezonda 2. Ligde mücadele edecek olan İzmir Temsilcisi Göztepespor ise kendi memleketinin yıldız futbolcusu Tolga Çavdar’ı Transfer Listesine alarak anlaşmanın yolunu arıyor.