Site Logo

KabakçI:''Bİzde sİzler gİbİ İhale aŞamasInI beklİyoruz ''

12 Şubat Stadyumunun Akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Gençlikspor il müdürü Ali İhsan Kabakcı stadyuma yapılacak revizyonların yeni yapılmış stadyumları aratmayacağını söyledi.

PTT 1. Lig Ekiplerinden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 2013-2014 Futbol sezonunda oynayacağı Müsabakaların revizyon çalışmaları hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “12 Şubat Stadyumu yeni sezonda beklenmediği kadar güzel ve geliştirilmiş bir şekilde hazır halde olacaktır” dedi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş’ın spordaki başarılarına değinen Kabakcı, “Gerçekten son üç yıl içerisinde Kahramanmaraşspor’un vermiş olduğu mücadele takdire şayandır. Önemli bir başarıdır. Kahramanmaraşspor’u bir kez daha takdir ediyorum. Başarılarının mutlaka önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Kabakcı Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un yeni sezon içerisinde oynayacağı ve merakla beklenen12 Şubat stadyumunun çalışaları ile alakalı, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak 12 Şubat stadyumu için gereken adımlar atıldı, çalışmalar yapıldı, PTT 1. lig müsabakalarının oynanmasına uygun standartlara getirilmesi için yoğun çalışmalarımız devam ediyor ve Bakanlığımıza gereken bilgi ve argümanlar verildi. Sadece bu işin son olarak neticelendirilip, işe başlanılmasını bekliyoruz. 12 Şubat Stadı ile ilgilide yenileme ve onarım, genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımıza hız vererek, hem zemin hem de etüt çalışmalarını önümüzdeki birkaç hafta içerisinde hızlı bir şekilde başladığını göreceksiniz. Gençlik ve Spor Bakanımızın da belirttiği gibi, mevcut stadyumun zemin, tribünler, çimler, soyunma odaları, sosyal donatılarıyla birlikte yeni sezona hazır hâle getirmek yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zannediyorum iki-üç hafta içerisinde bu işin ihalesi yapılmış olacak. İnşallah, sezona hazır hâle gelmesi yönünde bir hedefimiz var. Emin olun ki 12 Şubat Stadyumu yeni sezonda beklenmediği kadar güzel ve geliştirilmiş bir şekilde hazır halde olacaktır, İhale aşamasında sizler kadar bilgisizim. Çünkü ihale aşaması kurumumuzun dışında gelişen bir olay.  İhalenin yapılması ile çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerleyecek ve Kahramanmaraş’a iyi bir stadyum kazandırılacak. Bunun gibi birçok proje ile Kahramanmaraş’ımızın 50 yıllık spor yatırım ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı başlattık ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. 

Kahramanmaraş’a spor faaliyetleri anlamında birçok başarılara imza atıyoruz. Başarılara atılan imzaların arkasında tabiî ki tesisleşme ve spor dallarında vermiş olduğumuz kursların ve eğitimlerinde büyük önemi var” ifadelerini kullandı.