Site Logo

Recep Aydemİr İmzayI AttI...

Kahramanmaraş Belediyespor 3. Ligdeki zorlu yoluna Recep Aydemir ile devam etme kararı aldı.

Kahramanmaraş Belediyespor yeni Teknik Direktörü Recep Aydemir ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda 3. Ligde şampiyonluk hedefi ile oynayacak olan Kahramanmaraş Belediyespor’da Ahmet Kazım Ertem’in sözleşmesinin sona ermesi ile birlikte Ahmet Kazım Ertem’in yerine bir zamanlar Kahramanmaraşspor’da takım kaptanlık, teknik direktörlük yapmış Recep Aydemir ile Kahramanmaraş Belediyespor yönetimi Belediyespor tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek, önümüzdeki sezon için Recep Aydemir’le sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraş Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kahramanmaraş belediye başkanı Mustafa Poyraz ve Kahramanmaraş Belediyespor yönetiminin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz basın toplantısı düzenleyerek 2013-2014 sezonunda Belediyespor’u Aydemire emanet ettiklerini söyleyip, “İnşallah her iki tarafı da Cenab-ı Allah pişman etmez” dedi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz,  hayat devam eden bir süreç, bu süreçte başarılar oluyor başarısızlıklar oluyor, yarı başarılar oluyor, ama yola çıkan herkes hangi işi yaparsa yapsın yaptığınız işin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz, diyerek, “Bir yerel yönetimlerin başındaysan onu en güzel şekilde kendi halkına sorumluluk aldığın insanlara daha nasıl güzel hizmet veririm diye onun gayretinde bulunuyorsunuz. Bir ticaret erbabıysanız işinizi büyütmek için gayret ediyorsunuz. Kısacası hayat mücadele veren insanlar için arada sırada böyle yolda giden aksaklıklar olsa da yine başarılarla doludur. Kendi hayatlarımıza baktığımız zaman başarısız olduğunuz yıllar geçirmişsinizdir, değişik nedenlerle ama çok başarılı olduğunuz üretken olduğunuz katkıda bulunduğunuz yıllarımızın daha fazla olduğunu görürüz.  Tabi spor özelliklede futbol tüm halkımızın ve tüm dünyada sporun bir numara olduğunu söylememize gerek yok. Çünkü herkes bunda hem fikir. Bizlerde Kahramanmaraş Belediyesi olarak bugüne kadar sporun muhtelif alanlarında Maraş’ımıza olmadığı şekilde hizmet vermeye çalıştık. Bugüne kadar böyle kurumsal bazda lig bazında Belediyespor’un hiçbir başarısı olmadı. Ne güreşte ne voleybolda satranç vesaire nede futbolda, biz önceki sene biliyorsunuz sizlerinde desteği ile gayretiyle Belediye sporumuzu Bal liginden 3. Lige çıkardık. Sene başında hedef koyduk dedik ki ‘Arkadaş biz bu takımı bir üst lige çıkaracağız’ dedik iyide mücadele verdik, yanlışlar olmuyor mu? Oluyor… Yolda giderken birtakım şeyler oluyor mesele kırıp dökmeden hedefe doğru gitmek biz bu hedefe giderken yolda bir takım sıkıntılar yaşadık, yaşanıyor da… Hepimizin kendi işinde olduğu gibi. Ama o şekliyle bile takım en son Play-Offa kadar kaldı. Play-Ofta malum nedenlerle penaltılarla takım orada elendi” Şeklinde konuştu.

Belediye üçüncü ligde kaldı böyle kalacak, öyle bir düşüncemiz yok, olamaz da diyen Başkan Poyraz, “Elimizden gelenin en iyisi için mücadele veririz, mücadele vermek zorundayız. Çünkü hepimiz biliyoruz artık kentlerin tanıtımında şehirlerin tanıtımında sporun futbolun çok büyük etkisinin olduğunu nitekim biliyorsunuz Kahramanmaraşsporumuz’da PTT. 1. Lige çıktı. Onun inşallah bir takım şeylerinde sezon başından itibaren göreceğiz. Bugün burada sizleri toplama sebebimiz Recep beyle sözleşme imzalamamız. Kendisi aslen Elazığlıymış ama kendisi Maraş’ta daha çok tanınıyor. Bu işi yüz akıyla inşallah götüreceği kanaatindeyiz, nasılsa arkadaşlarımız özverili çalışıyorsa da kardeşimizde bütün gayretleriyle cenabı Allah imkan verdiği sürece bizde destekçi olacağız. Olması gereken en üst noktaya Belediye sporumuzu getireceğiz. Arkadaşımızla görüşen anlaşan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bir başarı herkese aittir, orada herkes vardır ama başarısızlık en yukarıdakine mal olur. Başarıda herkese pay edilir, doğru olanda odur aslında. İnşallah yeni sezonda güzel bir mücadele geçiririz, Çünkü bu iş bütün cismiyle beraber bütün ruhunu ortaya koymaktır. İnşallah arkadaşımızda ekip arkadaşlarıyla beraber güzel bir sezon geçiririz. Bakın bu sezona girerken bana bir sürü arkadaşlar telefon açtılar, şurada şu antrenör var burada bu antrenör var filan ben o işleri bilmem dedim. Dün sizlerden bir arkadaşınızda bir vesileyle yanıma gelmişti dedi Recep bey iyi bir karar dedi, bizde arkadaşlarımıza iyi dedik. Cenab-ı Hak inşallah pişman eylemez” dedi.

 

Poyraz, “Şimdi birde şöyle bakmak lazım çıraklık kalfalık meselesi diyorlar ya ben öyle bakıyorum. Bir yola çıktın mı şu nedenlerle bu nedenlerle yolda şey değişmez, Çıktıysan devam edeceksin arkadaş. Bu seçimlerde de böyledir. Birinin yanında çıkıyorsun değimli tek kişi kalsan da onu bırakmayacaksın. Kardeşimizde sonuna kadar bu camiaya layık olmak için çalışır.” diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ’I KENDİ MEMLEKETİM GİBİ GÖRÜYORUM

Bir dönem Kahramanmaraşspor’da futbolcu olarak oynayan ve daha sonra Kahramanmaraşspor Teknik Direktörlüğünü de yapan, Recep Aydemir, bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kahramanmaraş’ta olmaktan son derece mutluyum. Bir kere daha kendi şehrim gibi gördüğüm Kahramanmaraş’ta olmaktan son derece mutluyum. Kahramanmaraş Belediye sporda da olmaktan son derece mutluyum. Belediye spor’un menfaatleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayet göstereceğiz çok çalışacağız. Memleketimizin çocuklarına sahip çıkacağız gençlerimize sahip çıkacağız, özellikle a takımla ilgili elimizden gelen her şeyi yapacağız ama alt yapıyla alakalı çok ciddi çalışmalar yapacağız. Bunu zamanla inşallah göreceğiz, takipçisi olacağım sizlerde takipçisi olun.  Çünka memleketimizin çocuklarında çok iyi bir potansiyel var ve bu potansiyeli biz o potansiyeli ortaya çıkaracağız. Geçmişte Kahramanmaraş spor’da yapamadığımız şeyleri inşallah burada her türlü imkanımız var, başkanım ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu imkanları biz çok olumlu kullanmak zorundayız, inşallah bu sorumluluğu en iyi şekilde var gücümüzle gayret göstereceğiz. Sizlerde bunun destekçisi olacaksınız yanımızda olacaksınız inşallah. Hep beraber bu işi başaracağız arkadaşlar” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜK POTANSİYEL VAR

Kahramanmaraş’ta çok yetenekli ve futbol kapasitesinin üst seviyelerde olduğunu belirten Aydemir, “Altyapıyla alakalı ciddi bir yapılanma düşünüyorum, Kahramanmaraş belediye sporla alakalı en iyi şeyleri yapmaya çalışacağız, gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz çok çalışacağız. Karakterli oyuncular almaya çalışacağız, hem iyi futbolcu hem iyi insan almaya çalışacağız, çok ince eleyip sık dokuyacağız bu konuda inşallah az hata yaparız, bu yüzden çok aceleci olmayacağız. Sabırla bu süreci hep beraber aşacağız.Şehrimize layık bir takım olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi ki hedeflerimiz var ama çok daha önemlisi az önce bahsettiğim şehrimizde iyi bir potansiyel var, futbol için iyi bir potansiyel var yaz okulu olduğunda Kahramanmaraşspor’da çalıştığımda pencereden baktığımda gelen çocukların sayısını şu an rakamları telafuz edemem ama inanılmaz bir rakam yoğunluk var. Uzun vadede benim hedefim o tohumu ekmek tabiî ki o tohumu inşallah beraber yeşertmek meyvesini almayı beraber görmek. Kahramanmaraşspor’un özellikle alt yapıyla ilgili yaptığı hataları belki diyebilirsiniz hocam neden yapmadınız burada kimseyi suçlamıyoruz o günün şartları öyleydi, takımın şampiyon olmasıyla gerekli alt yapıyla alakalı bir şey yapamayacaklarını söyledikleri için o noktada çok fazla bir katkımız olmadı. Ama burada çok şükür her türlü imkanımız var her anlamda her türlü belediyemiz bu konuda her türlü imkanı çocuklarımıza sunmuş zaten bizde onu sadece harekete geçireceğiz. İyi insan iyi futbolcu yetiştireceğiz ama herkes futbolcu olmaz şehrimize iyi insan yetiştirmek. Bunlar bazıları tarafından çok önemli değil ama benim için bunlar çok önemli” çeklinde açıklamalarda bulundu.

Son olarak Cevdet Kabakcı yapılan transferin ne kadar doğru olduğunu anlatırken şehre kazandırılan tesisleri anlattı. Osman Sayın Spor Tesisinin bitmek üzere olduğuna değinen Kabakçı sporcularımız artık daha iyi şartlarda yetişecek dedi. 

Haber: İlker YİYEN