Site Logo

Özçelİk Güven Tazeledİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanını seçti.

Kahramanmaraş’ta bir grup sporsever bir araya gelerek kurdukları Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği başkanlığına Kurucu üyelerinden Dursun Özçelik getirildi.

2012 yılı Kasım ayı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyuna hareketlilik kazandıran Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği 9 Haziran Pazar günü saat 10.30’da başkan belirlemek için girdiği Kongrede Başkanlığa daha önce faaliyet gösteren ve bir takım sebeplerden dolayı kapanan Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği eski başkanlarından Dursun Özçelik getirildi.

Kahramanmaraşspor  ve Kahramanmaraş Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanlığına seçilen Dursun Özçelik’in başkanlığında yönetimde Soner Deşir, İlker Yiyen, Mahmut İmer, Ömer Gürlek, Emrullah Cezmi Gonca ve Mehmet Önal yer aldı.

Büyükşehir spor Taraftarları Derneği adı altında kurulan Derneğin Kurucu üyelerini kapanan Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği eski başkanlarından Dursun Özçelik, Gazeteci İlker Yiyen, tribün liderlerinden Soner Deşir, judo antrenörü Selahattin Akarçay, emekli Duran Ünlü, Ali Leblebici ile işletmeci Emrullah Cezmi Gonca’nın bulunduğu isimler bir araya gelerek, spor taraftarlığı konusunda yeni bir oluşuma imza atılan ve Kahramanmaraş’ın Profesyonel futbol takımları başta olmak üzere bütün takımlarını desteklemek üzere kurulan Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Toplanma Merkezi Saffron Otel arkasındaki toplanma merkezinde yoğun bir kalabalıkla kongreyi icra etti. Kongre sonrasında kısa bir açıklama yapan ve Dernek üyelerini güvenini kazanan Dursun Özçelik, “Kurmuş olduğumuz ve Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğe üyelerin ısrarı üzerine yeniden başkan olarak seçildim. Beni bu göreve layık gören Derneğimizin bütün üyelerine çok teşekkür ediyorum. Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek için dernek yönetimi ve üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz” dedi.

Dernek 2. Başkanı Soner Deşir ise, “Kahramanmaraş’ta dayanışma olduğu müddetçe biz her şeyi başarırız” diyerek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;

“Bugün burada Dernek Başkanımızı ve yönetimimizi belirledik. Şeffaf bir şekilde seçime gittik. Şimdi sporseverler ile bir çatı altında toplandık. Daha da büyüyeceğiz ve Takımlarımıza taraftarlar olarak sahip çıkacağız” dedi.

İş adamlarına destekleri için Teşekkür eden Deşir konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Kahramanmaraşlı iş adamlarından Allah razı olsun. Kapılarına gittiğimiz zaman bizi kesinlikle ters tepki göstermediler, Kahramanmaraş bizim şehrimizse Kahramanmaraş bizim takımızsa dediğimiz zaman bize her türlü şekilde deplasmana gittiğimiz zaman veya takıma prim konusunda bizi eli boş göndermediler. o insanlara çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor’a yardım etmeyen bizleri dışlayan insanlara da buradan tepkimi gösteriyorum. Kısa ve öz, maalesef biz yıllarca maraton tribününde yağmur, çamur demeden güneş, sıcak demeden elimizden gelen her türlü fedakarlığı yaptık ve en güzellerini yapmaya çalıştık ama maalesef biz bir ayakkabı gibi kullanıldık. Sezon bitince de yırtık ayakkabı gibi çıkartılıp atıldık. Maalesef bir tane teşekkür eden insan olmadı bize. Şimdi ise yeni bir oluşumla karşılarına çıkacağız ve gücümüzü stadyumda göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR TARAFTARLARI DERNEĞİ YÖNETİM LİSTESİ

YÖNETİM -ASİL                                                 YÖNETİM -YEDEK

DURSUN ÖZÇELİK                                     DURAN ÜNLÜ

SONER DEŞİR                                           ALİ LEBLEBİCİ

İLKER YİYEN                                             YUSUF KENAN ÜNLÜ

MAHMUT İMER                                          EKREM MAYAM

ÖMER GÜRLEK                                          HÜSEYİN ASLAN

EMRULLAH CEZMİ GONCA                           FATİH ÇOBAN

MEHMET ÖNAL                                          ERCAN ÖZÇELİK