Site Logo

Dursun Özçelİlk:'' Özümüze, Sözümüze Dönmek İstİyoruz''

Yeni sezonda Kahramanmaraşspor’un Teknik Patronluğunun başına Fethi Çokkeser’in getirilmesine sevindiğini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “bizim özümüze, sözümüze dönmemiz lazım” dedi.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğunda büyük payı olan 12 Adam olarak Tribünlerde yer alan ve son haftalarda Dev Bayraklarla Tribünlere unutulmaz görüntü saçan Taraftarlardan Büyükşehir spor taraftarları Derneğinin Dernek Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraşlı iş adamlarına seslenerek Kahramanmaraşlı iş adamlarının Kahramanmaraşspor’a sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Dernek Başkanı Özçelik, Fethi Çokkeser’in 2 yıl içerisinde yaptığı şampiyonlukları ve gelişen gelişmeleri şu şekilde anlattı; “Diyorlardı ya sezon başında Fethi hoca bunu başaramaz, evet başaramaz çünkü Fethi hoca en iyisini yaptığı için başaramaz dediler, amatör ligden çıktı Bal ligine geldik, 3. Lige hocayı alt yapıya gönderdiler, hocamla yapamaz dediler hocamı tanımadıkları için değil çünkü başka yerlerde düğmeye basıldı görev vermediler.  Aynı hocamızın söylediği gibi dedim hocam lisans istiyorlar Kahramanmaraş’ta dışarıdan Hatay’dan başka yerlerden birini getiriyorlar bizim Fethi Hocamızın lisansıyla çalışıyorlar. Bu arkadaşlarımız başarılı olurlar, niçin biz özümüze dönmediğimiz için özümüze sahip çıkmadığımız için. Arkadaşımız geldi Kahramanmaraş’a İlter Kasap diye bir arkadaş, Trabzon’da ne kadar topçu varsa hepsini toplayıp getirdiler ve ilginçtir Kahramanmaraşspor Trabzon’da kampa giriyor, Trabzon’dan Kahramanmaraş’a geliyor. Buda ilginç bir şey, Ankara’da, İzmir’de İstanbul’da toplanabilir de ama Kahramanmaraş Trabzon’da toplanıp da gelmez. Çünkü niye bunlar hep ekip olarak çalışıyorlar, dışarılarda ki insanlar ne hikmetse başarılı olur diyorlar başarısız olarak da gittiler. Ve aslan gibi bizim hocamız vardı, hocamızın arkasında olduk, başaramaz diyen insanlar bizden önce gidip stadın ortasında fotoğraf çekildiler.”

“ALT YAPI OLURSA BAŞARIDA OLUR”

Alt yapısı olmayan, alt yapısından as kadrosuna futbolcu dahil etmeyen takımların başlarısız olacapğına dikkat çeken Özçelik, “Kim olursa olsun buradan 2 kulübün başkanına da söylüyorum, eğer alt yapı var mı Belediye’de var, başındaki adam senin alt yapına dışarıdan transfer ederse orada yetişse senin alt yapında yetişen çocuk yine oynayamaz. Çünkü birileri rant peşinde birileri para kazanacak, oynatmayacaklar. En basiti bir topçuyu söylüyorum, Akif arkadaşımız Kahramanmaraş’ta oynamıyordu Belediye sporda zor durumda kaldılar oynattılar ve sahanın en iyisiydi. Çünkü bu arkadaşlar takım yenilse de başarısız olsa da bu şehirde gezemeyeceklerini biliyorlar. Başları önde olacaklar ve ben o arkadaşları Kahramanmaraş’ta gezerken görmüyorum. Eğer Kahramanmaraşlı olsaydı herkes gibi terletseler biz orada çıkar gelirdik bir tiyatro bir mahalle maçı gibi bir şey oldu. Alt yapının olduğu her yerde başarı mutlaka olur” dedi.  

“BİZE İYİ GÜN DOSTU LAZIM DEĞİL”

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğu ile bütün iş adamları, milletvekilleri, sanayicisi, esnafının sahip çıkmaya çalıştığını ifade eden Özçelik, “Şampiyonluk öncesine bu arkadaşalar neredeydi acaba şimdimi akıllarına geldi Kahramanmaraşspor. Şimdi bizden çok Kahramanmaraşsporlu oldular.  Ondan sonra tribüne gelen arkadaşlara söylüyorum, o son günlerde boy gösterenlere söylüyorum, bunu herkes gördü orada herkesi herkes son zamanda Kahramanmaraşspor şampiyon oldu, geldiler soruyorum eğer son maça kalsaydık bunların kaç tanesi gelecekti protokole, hiç kimse gelmeyecekti. Bizi o iyi günlerde kimsenin anmasını istemiyoruz, biz bu arkadaşlarla beraber yağmurda karda kışta takımı desteklemeye gidiyoruz, karınca kararınca Belediye başkanımızın da kapılarını çaldık, bizlere acaba kumanya için otobüs için yardımcı olabilir misiniz diyoruz. Sporsever oldukları içinde hiçbir zaman geri çevirmediler. Diğer arkadaşlarımız takım şampiyon olmuş göğsünü gere gere oturuyor arkadaşlar lütfen Kahramanmaraş’ın duyarlı insanlarıysalar, Kahramanmaraş’ın iş adamlarıysalar önce Fatura Vizyon’dan bu Kahramanmaraş’ın çıkması lazım, Kahramanmaraşlının sahip çıkması lazım” dedi.