Site Logo

MaraŞ bİr puana sevİnemedİ..

Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını, ancak farklı kazanacakları maçtan 1 puanla dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Adıyamanspor maçına eksik kadroyla çıkmalarına rağmen oyunun başında kontrolü ele geçirdiklerini belirten Durmaz, "Başarılı oyunumuz sayesinde devreyi 1-0 önde kapattık. Peşinden yeni pozisyonlar da bulduk, ancak sporcularım bunları cömertçe harcadılar" dedi.

İkinci yarıya şanssız başladıklarını söyleyen Durmaz, 5 dakika arayla Ferit ve Osman Bozkurt'un sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldıklarını
hatırlattı. Bu durumun oyun düzenlerini oldukça etkilediğini belirten Durmaz, şöyle konuştu:
"Buna rağmen yine net pozisyonlar bulduk ama başarılı olamadık. 82. dakikada kalemizde bir gol görünce, kalan sürede yeniden skoru değiştiremedik ve sahadan 1-1 ayrıldık. Çok rahat kazanacağımız bir maçtı. Şayet galip gelseydik liderlik koltuğuna yeniden otururduk"

Artık bu karşılaşmayı unuttuklarını ve dikkatlerini içeride oynayacakları Cizrespor ve Şanlıurfa Belediyespor maçlarına çevirdiklerini anlatan Durmaz, şöyle konuştu: "Kendi sahamızda artık kimseye puan vermemeliyiz. Bu iki maçı kazanıp, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalamayı hedefliyoruz."

Takımda cezalı futbolcu bulunmadığını anlatan Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor maçında sakatlanan Ferit ile Osman Bozkurt'un sakatlıklarının devam ettiğini, bu hafta oynayıp oynamayacaklarının son gün belli olacağını sözlerine ekledi.