Site Logo

Beledİyespor’da Gezer ve Üçgün dönemİ bİttİ

Kahramanmaraş Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselmesinin ardından göreve getirilen televizyon yorumcusu ve eski süper lig hakemi Bünyamin Gezer ve Kahramanmaraşlı futbolcu menajeri Seyfullah Üçgün, kulüpteki görevlerinden istifa etti.

Mavi Beyazlı ekipte Sportif Direktörlük görevini üstlenen televizyon yorumcusu ve eski süper lig hakemi Bünyamin Gezer, sezon sonunda aldığı karar ile takım ile ilgili raporunu hazırlamasının ardından istifa ettiği bildirildi.
Sezon başında Kahramanmaraş Belediyespor ile şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gezer, sezon içerisinde yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar nedeni ile şampiyonluğun kaçması, play-off’ta da başarı elde edilememesi sonucu görevinden ayrıldı.
Spor toto 3.lig 3.Gurup’ta sezon başında lige şampiyonluk parolası başlayan ama play-off lara kalarak 2. Lige çıkamayan Kahramanmaraş Belediyespor’da ligin bitimiyle başlayan olumsuz hava ve ortaya korkunç iddialar sonrası Kahramanmaraş Belediyespor Koordinatörü Bünyamin Gezer ve Kulüp Menajeri Seyfullah Üçgün’le yollar ayrıldı.


Haber: Cebrail SARI