Site Logo

Fİkret FIndIk'a TeŞekkür Plaketİ

Kahramanmaraşspor Onursal Başkanı’ı  Fikret Fındık’a, görev yaptığı süre içerisinde takıma ve taraftarlara  olan katkılarından dolayı taraftarlar tarafından Polatlı Buğsaşspor Maçından sonra teşekkür plaketi verildi.

Takıma olan katkılarından dolayı Taraftarlar Derneği tarafından teşekkür plaketine layık görülen Fındık ise, Taraftarlar Derneği yönetimine teşekkür etti.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fındık: “Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneğine de bana layık gördüğü teşekkür plaketi için teşekkür ediyorum. Onlara vermiş olduğum sözü yerine getirmek beni çok mutlu etti. Onlara mahcup olmak beni çok üzerdi, şükürler olsun böyle bir şey olmadı ve sözümü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Kahramanmaraşspor’u taraftarlar yakından takip ediyorlar, olumlu yada olumsuz konularda tepkilerini dile getiriyorlar, onlara inanmak ve güvenmek gerekir. Kahramanmaraşspor’un gerçek sahipleri taraftarlardır, çok kötü dönemlerden de geçsek onları üzmemeye çalıştık. Ben bana hediye edilen bu teşekkür plaketi için Kahramanmaraşspor  Taraftarlar Derneğine ve yönetimine yeniden teşekkür ediyorum.”