Site Logo

Taylan AydoĞan'a Transfer Teklİfİ YaĞIyor

Kahramanmaraşspor’un başarılı kalecisi Taylan Aydoğan, transferin gözdesi oldu. PTT 1. Lig ve 2. Lig de bulunan  birçok kulübün,  başarılı file bekçisini transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.

 

Son iki sezonda tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Kahramanmaraşspor'un bu sezon en başarılı oyuncularından biri olan kaleci Taylan Aydoğan, sergilediği performansla birçok kulübün dikkatini üzerine çekti. Sezon sonunda Kırmızı Beyazlı kulüple sözleşmesi sona erecek olan başarılı kalecinin Ptt 1. Lig ve 2. Lig  takımlarından ciddi teklifler aldığını duyduk. Başarlı kaleci Taylan Aydoğan’ın öncelikle Kahramanmaraşspor’da kalmak istediği, Takımıyla anlaşma sağlayamadığı takdirde gelen transfer tekliflerini değerlendireceği öğrenildi.

 

 31 Mayıs 2013 Tarihinde Kahramanmaraşspor ile sözleşmesi bitecek olan başarılı file bekçisi Geçen sezon Manisa’da oynanan Play-off maçlarında göstermiş olduğu başarılı performans ve Belediye Bingöl karşısında kurtardığı penaltılarla Kahramanmaraşspor’un şampiyon olmasında büyük pay sahibi olmuştu. 2012-2013 sezonunda toplam oynanan 32 maçtan 31’rinde toplam 2790 dakika forma giyerek takımda en fazla forma giyen oyuncu olan Taylan, Kurtarmış oldugu net pozisyonlar ve oynamış olduğu başarılı futbol ile Kahramanmaraşspor’un şampiyon olarak PTT 1. Lige çıkmasında pay sahibi oldu.

 Haber: KahramanMarasSpor.Org