Site Logo

U-16'DA ŞAMPİYON ARSAN SÜMER

Arsan Sümer spor ‘un U-16 takımı Gençlikspor karşısında 9-0'lık skor la U-16'nın şampiyonu oldu.

ZEKİ DEMİR

Kahramanmaraş Amatör takımları U-16 Ligi Şampiyonasında Kahramanmaraş’ın Köklü takımlarından Arsan Sümer spor Gençliksporile 14 Mayıs 2013 Salı günü Batıpark Sahasında karşı karşıya geldi. Bu karşılamada her iki takımda şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ederken Arsansümer spor  9-0’lık skor ile şampiyon olup kupasını aldı. Maçın bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç yaşayan Arsan Sümerspor’lu futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu taraftarları ile paylaştılar. Şampiyonluk kupasını alan futbolcuların bu sevinci taraftarları ile doyasıya yaşadılar.  Geleceğin yıldız futbolcularının şampiyonluk sevinci görünmeye değerdi. 

“KAZANMAK İÇİN YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR” 

Kupa töreninden sonra Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamalarda bulunan Arsan Sümerspor Kulüp Başkanı Salih Fidan Bugün U-16 takımımız Gençlikspor’u 9-0’lık bir skorla mağlup etti. Ligde Ertelenen Kahramanmaraş Belediyespor ile oynayacağımız müsabaka vardı ve o müsabaka sonucu final niteliği taşıyordu. Müsabakayı biz 2-0 alarak Gençlik sporun karşısına çıktık. Bu karşılaşmada Futbolcularım kendine güvenerek sahaya çıktılar, yüreklerini ortaya koydular. Kendileri güveni sayesinde rakibine fark atarak 9-0lık bir skorla kupanın sahibi oldu. Genç futbolcuları kazandıkları bu şampiyonluktan dolayı kutlayarak hepsinin gözlerinden öpüyorum dedi. 

“ÜST ÜSTE 2 DEFA ŞAMPİYON OLDUK” 

Ligde güzel mücadelelere sahne çıkarttıklarını belirten Fidan, “Ligde çok zorlu rakipler vardı, biz bu rakiplerimiz tek, tek geride bıraktık ve şampiyon olduk, Bu şampiyonluk hemen bize gelmedi, Biz takım olarak ligler başlamadan önce çok çalıştık, özveri ile futbolcularla birlikte mücadele ettik ve şampiyonluk hak ederek kazandık. Biz Kahramanmaraş Belediyespor’un pilot takımı gibiyiz. Bu bizim üst üste 2. Şampiyonluğumuz. 500’ü aşkın bir müessesenin olduğu bir ilde tek müesses takımıyız.  Sağolsun Onursal Başkanımız Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan Bey bizlerin yanındalar bizlere yardımcı oluyorlar. Biz bu şampiyonluğu onursal başkanımıza armağan ediyoruz. Biz Arsan sümerspor ekibi olarak Belediyespor’un pilot takımı gibiyiz. Ekip olarak Tayfun Şirin, Ali Seyit Sevin, Mehmet Şeker, Ceyhun Çolakkaya gibi profesyonel bir ekiple şampiyonluğa ulaştık. Kahramanmaraş Belediyespor gibi güçlü takımların imkanlarına rağmen şampiyonluğa ulaşamazken biz kısıtlı imkanlarla şampiyonluğu kovaladık ve şampiyonluk yaşadık. Güzide bir ekiple bu işi bitirdik. U-13 liginde de lider olarak şampiyonluğu kovalıyoruz. 2 -3 hafta sonra Belediyespor ile final maçımız var. Burada da şampiyon olmak ve şehrimizi temsil etmek istiyoruz” dedi.