Site Logo

BüyükŞehİr Taraftarlar DerneĞİnden Öksüz Ve Kanbur'a Çİçek

Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un maçını izlemeye gelen İş adamlarından Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve MADO Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Erdal Kanbur’a Çiçek takdim etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Ligin son haftasında 12 Şubat stadyumunda Polatlı Bugsaşspor’u konuk eden  Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un karşılaşmasını izlemeye gelen Kahramanmaraş’ın Tekstil sektöründe öncülük eden Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz’e ve Kahramanmaraş Dondurmaları (MADO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur’a Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Şeref Tribününde Çiçek vererek Hoşgeldiniz Temennilerinde bulundular. Şeref Tribününde çiçekleri alan iş adamları Büyük şehir Taraftar Derneğine çok teşekkür ederek Derneklerini Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a hayırlı olmasını dilediler.

Şeref Tribününde İş adamlarına Çiçek Takdim eden Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraşspor’umuzun iş adamlarının destekleri ile buralarını geldiklerini ifade ederek şunları söyledi.

“Kahramanmaraşspor’umuz iyi veya kötü PTT 1.lige çıktı. Buralara gelmek için çok çabaladı ve çok yara aldı. Daha önce-ki sezonlar ve bu sezonlarda takım çok perişanlık çekti. Buna rağmen Kahramanmaraşspor’umuz iş adamlarının ve Kahramanmaraş Bürokrasisinin desteğini alarak 26 yıllık özlemi geride bıraktı ve şampiyon oldu. Burada derneğimiz olarak bu takımı şampiyon yapmasına vesile olan Kipaş Holding Yönetim Kurulu başkanı Hanefi Öksüz ve MADO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kanbur’a Dernek Başkan Yardımcım Soner Deşir ile birlikte çiçek vererek ödüllendirmek istedik. Siz bunların daha güzeline layıksınız” ifadelerini kullandı. 

Haber: Halil GEYİK