Site Logo

Tarsus MaçI Bİletlerİ Ekremspor'da SatIlacak

Tarsus maçının biletleri Ekremspor’da satışa çıkıyor.

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 33. Hafta karşılaşmasının biletleri 4 Mayıs 2013 cumartesi günü Ekrem Spor Mağazasında satışa çıkıyor.

PTT 1. Lige çıkma mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Mersin(Tarsus) deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın biletleri Satışa çıkarılıyor. Toplamda Kahramanmaraşspor taraftarına 1.850 bilet ayrıldı. Ayrılan biletler Cumartesi günü Ekremspor’da satışa çıkacak.

Kahramanmaraşspor’un şampiyonluk maçına ayrılmış olan 250 bilet Kahramanmaraşspor yönetiminin büyük çabaları sonucunda Tarsuslu yöneticilerin de hoş görüsüyle 1.850’ye çıkarıldı. Pazar günü saat 15:30’daoynanılacak olan bu muhteşem maçta 1.850 Kahramanmaraşsporlu takımlarını destekleyecek. Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadyumunun kapasitesinin yarısı Kahramanmaraşspor’a ayrıldı. Satışlar hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine bilgi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı Ekremspor  Giyim mağazası Yönetim Kurulu başkanı Ekrem Karaoğlan, “Deplasmanda oynayacağımız Tarsus maçının biletleri yarın iş yerimize gelerek halka satışa sunulacak. Biletlerimiz sınırlı sayıda olmaktadır. Bilindiği gibi bize tarsusta 250 bilet ayrılmıştı. Bizde yönetimimizle birlikte bu sayıyı yükseltmek için Tarsus İdmanyurdu spor kulübü ile irtibata geçerek sayıyı 1.850 ye çıkarttırdık. Sanırım bu bile yeterli olmayacak. Sağ olsunlar taraftarlarımız şimdiden sabırsızlıkla biletlerin gelmesini bekliyor” ifadelerini kullandı.