Bayrak & Ata
Site Logo

K.MaraŞspor'lu Futbolcular ŞampİyonluĞa İnanIyoruz...

Adım adım şampiyonluğa yürüyen Kahramanmaraşspor rakibi Sarıyer önünde zorlanmadı, sahasında 3-0 galip geldi. 12 Şubat Stadyumunda oynanan maçın ilk dakikalarında baskılı olan,  galibiyeti düşünen taraf kırmızı beyazlılar saha ve seyirci avantajı ile, 11 bin seyircisi önünde sahaya çıkarak Adem Aydın, Gökhan Aydaş ve Mert Er’in attığı gollerle rakibinin elini boş gönderdi.

Karşılaşma sonrası Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine konuşan Takımın Tecrübeli Oyuncularından Taha Balcı, Taylan Aydoğan, Erhan Kurt, Adem Aydın, Aytaç Deniz ve Gökhan Aydaş inandıklarını ve sahadan Galip ayrıldıklarını ifade ederek şunları söylediler. 

“RAHAT BİR MAÇ OLDU”

Takımın Tecrübeli Oyuncularından Taha Balcı; “Bugün maç bizim için normal geçti, skoru erken bulduk. Ondan sonra rahat oynadık rahat bir maç oldu. Bizim çıkmamız için sadece bir puan yetiyor. Onun için bugüne kadar çok çile çektik, çok zorluk çektik, inşallah haftaya Tarsus’tan şampiyonlukla döneriz.”

“YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK”

Takımın Tecrübeli eldiveni Taylan Aydoğan; “Maça kontrollü başladık iyi başladık. Sonuçta bizim yenemeyeceğimiz takım yok. Zaman zaman pasyaptık, hava da sıcak önemli olan galibiyetti. Kaldı bir adım. Tarsus maçından da üç puanla dönersek şampiyonluk bizim. Haftaya yenersek son haftaya kalmıyor bizim de hedefimiz buydu. Bana sorduklarında son haftaya bırakmayacağız demiştim. Garantileyeceğiz, inşallah ta bunu başarırız.”

“TARSUS MAÇINDA ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN ETMEK İSTİYORUZ”

Takımın Tecrübeli Oyuncularından Erhan Kurt; “Güzel bir galibiyet, maça kontrollü başladık erken dakikalarda iki gol bulunca, önümüzdeki haftaları da düşünerek oyunun temposunu biraz düşürdük. Önümüzde Tarsus maçı var, Tarsus maçında şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Gelen taraftarlarında ayağına sağlık herkese teşekkür ediyorum.”

“İŞİN SONUNA GELDİK”

Takımın Tecrübeli Oyuncularından Adem Aydın; “Artık son haftalara doğru gidiyoruz, inşallah Allah’ın izniyle Tarsus maçını yenerek şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize inanıyoruz. Kısacası işin sonuna geldik. Bu işi de anlımızın akı ile tertemiz bir şekilde bitireceğiz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyoruz.”

“ALLAH’IN İZNİYLE MARAŞSPOR’U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ”

Takımın Tecrübeli Oyuncularından Aytaç Deniz; “Öncelikle bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Rakiplerimizde berabere kaldı. Gerçi rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor ama biz kendimize bakıyoruz, bizim ne yaptığımız önemli. Allah’ın izniyle Maraşspor’u şampiyon yapacağız. Geçen senede bu senede çok kötü sakatlıklar geçirdim. Bildiğiniz gibi üç ay top oynayamadım. Şimdi kendim özel idman yaparak toparlandığımı düşünüyorum. Hocamda şans verdi, şansımı da iyi değerlendirdim. Her zamanki gibi eski Aytaç geri döndü.”

“TAKIMIN BAŞARISI BENDEN DAHA ÖNEMLİ”

Takımın Tecrübeli Oyuncularından Gökhan Aydaş; “Burada kendi adıma yorum yapmam yanlış olur çünkü ben bu takımın oyuncusuyum,  bir parçasıyım, elimden gelenin en iyisini sahaya vermek için çalışıyorum. Bunun sonucunda da Allah’a şükür iki haftadır gol atıyorum. Bu benim için kendi adıma önemli ama takımın başarısı daha önemli. En azından galibiyette en ufak bir payım olduysa bunda en mutlu kişi ben olurum. İnşallah iki tane final maçımız kaldı Allah’ın izniyle önümüzdeki hafta Tarsus maçıyla şampiyon olmak istiyoruz” dedi. 

Haber: İlker YİYEN