Site Logo

Ferudun Kolat:"Hedefİmİze 2 AdIm KaldI"

Lider Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Sarıyer galibiyeti ile Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşarak PTT 1. Lig hedefini sağlamlaştırdı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da moraller yerinde. Sezon başından bu yana birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalan Kırmızı Beyazlılar, özellikle maddi sorunlar nedeni ile büyük sıkıntılar yaşamıştı. Bu sıkıntıları unutup Şampiyonlukla süslemeye çalışan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Kulüp Başkanı FerudunKolat Hedeflerine 2 adım kaldığını ifade ederek PTT 1. lige adını yazdıracaklarını söyledi.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı FerudunKolatSarıyerspor karşılaşması sonrasında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine yaptığı açıklamada; “Biz Kahramanmaraş’a geldiğimiz zamandan beri söylediğimiz şey şu bu takım daha yukarıları hak ediyor dedik. Biz bir söz verdik Allah’a şükür o sözümüzü daha erken yerine getirmiş olacağız. İnşallah Kahramanmaraşspor’a hayırlı olur” dedi.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ CEFAKAR TARAFTARIMIZ”

Zaten bizim en büyük avantajımız Kahramanmaraşspor sevdalılarıdır diyen Kulüp Başkanı FerudunKolat, “Cefakar taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, çok iyi desteklediler. Her geçen gün dolduruyoruz. Önümüzdeki en son maç Polatlı maçında da inşallah stadımızın tamamen dolmasını canı gönülden istiyorum.Müthiş bir taraftarımız var. Her şey yakışır onlara, bu üç puan onlara armağan olsun” ifadelerini kullandı.

“KAHRAMANMARAŞSPOR’U KAHRAMANMARAŞLI İŞ ADAMI SÜSLEMELİ”

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı FerudunKolat, Kahramanmaraş’ın ekonomisine yön veren iş dünyasının artık yanlarında olduğunu söyledi ve bu desteğin kendilerini PTT 1. Lig’e taşıyacağını belirtti. Kulüp Başkanı Kolat, “Son zamanlarda iş adamlarımızında takımımıza destekleri var Yardımcı olanlardan da Allah razı olsun olmayanlardan da Allah razı olsun. Biz burada büyük mücadele veriyoruz.  PTT ligine çıkacak olursak Allah izin verirse İstanbul’dan ve Ankara’dan büyük firmalar isim sponsorluğu için teklif ediyorlar. Ben istiyorum ki Kahramanmaraşlı iş adamının Kahramanmaraşspor’u süslemesini isterim” diyerek takımın galibiyetinde büyük emeği olan işadamlarına teşekkür edip sezon sonunda bu iş adamlarına şampiyonluğu armağan edeceğini ifade etti.

Haber: İlker YİYEN