Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''TaraftarlarImIz Daha Dİkkatlİ OlmalI''

Ligin bitimine az bir süre kaldığını ifade eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Fethi Çokkeser, Şampiyonluğa adım adım yaklaştığını ifade ederek taraftarın saha olaylarına karşın biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. 

Kahramanmaraşsporolarak şuanda çok güzel bir hava yakaladıklarını ifade eden Çokkeser, “Yaşanan maddi sıkıntılara rağmen futbolcu kardeşlerimizin ve bizlerin öz verili çalışmaları sayesinde şuanda grubumuzda liderliğe ulaştık. Biz bu başarımızı sürdürmek ve Kahramanmaraşspor ‘u yeniden 1. Lig’e ulaştırmak istiyoruz. Bunun için de şehir halkı ile de bütünleşmek istiyoruz. Şuandaki tablo çok iyi ve özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda müthiş bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Tabi bu karşılaşmada kesinlikle taşkınlık yapılmamasını da rica ediyorum. Çünkü taraftar bizim çok büyük bir silahımız. Biz kendi sahamızda oynadığımız maçlardan taraftarımızdan yoksun kalmak istemiyoruz. Bunun için taraftarımızın daha dikkatli olmasını istiyorum. Önümüzde3 haftalık bir süreç var. Biz bu süreçte de istediğimiz sonuca ulaşmak istiyoruz. Geçen haftaki kendi sahamızda oynadığımız Sakaryaspor karşılaşmasında maddi ceza ile cezalandırıldık. Nazili Maçından 14.000, Sakarya maçından 20.000 lira para cezası aldık. Bir sonraki olayda sahamız kapana bilir veya seyircisiz oynama ihtimali olabilr. Bunun için temkinli olmalıyız. Stadı doldurmuşun, güzel bir atmosfer oluşturmuşun takımın oyuncularını destekle. Ta ki maçın bitimine kadar, maçın belli bölümlerinde sanki bu takım aynı on bir, bu takımı bu seviyeye getirenler bunlar değil farklı bir on birmiş gibi yuhalamalar, ıslıklamalar bana göre yanlış. Öncelikle destekledikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

“SAHADA AYNI DİLİ KONUŞALIM” 

Taraftar sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Çokkeser,  “Kahramanmaraşspor taraftarının günler ve haftalar geçtikçe maça daha çok ilgi göstereceğini biliyordum. Bunu da sezon başında söylemiştim. Ben bunu futbolculuğumda ve önceki hocalığımda yaşamış bir insanım. Ben taraftarımızın coşkusunu anlatmaya kelimeler bulamıyorum. Bunun adı final, inşallah tüm bu güzellikler devam edecek ve Kahramanmaraşspor Türkiye’nin 1. Lig’ine yükselecektir. Taraftarımız O stada geldikleri için teşekkür ediyorum. Ama bu oyuncular ıslıklanacak ve kötü tezahürata mağdur olacak oyuncu kitlesi değil. Ben bunlara saygı duyulmasını istiyorum. 12 Mayıstaki sonuç ne olursa olsun şu anda ki durumda saygı duymaları gerekiyor. Onun için oyuncularla bizim taraftarımız birleştiğinde aynı dili konuştuğunda nelere vakıf olduklarını şu ana kadar otuz maçta ispat ettik. Bundan sonra da üç maçta da inşallah ispat edeceğiz. Ben taraftardan da şunu rica ediyorum. Diyorum ki sahamız kapanmasın, saha kapandığında futbolcu zevk almayacak sizler dışarıda futbolculara destek verememenin üzüntüsünü yaşayacaksınız. Biraz daha dikkatli olalım ve sezon sonunda takımımızı Şampiyon yapalım” dedi.

Haber &Fotoğraf: İlker Yiyen