Site Logo

KAHRAMANMARAŞ ŞAMPİYONLUĞA HAZIR

Kahramanmaraş Kırmızı- Beyaz’a boyanarak ‘biz şampiyonluğa hazırız’ dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren oynadığı futbolla Kahramanmaraşlı vatandaşları 1988 yılında yaşadıkları günleri hatırlatan Kahramanmaraşspor için şehir Bayraklarla süslendi.

2. Lig Kırmızı grupta hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un başarısı kente yansımaya başladı. Kahramanmaraş’ın şehir merkezindeki belirli caddelerde Kırmızı- Beyazlı bayraklarıyla süslenmeye başlayarak şehir karnaval havasına döndü.

Şehrin muhtelif yerlerin Kırmızı- Beyazlı bayraklarını astıran esnaf ve taraftar evlerini, iş yerlerini, sokaklarını Kırmızı-beyazlı bayraklarla donatmaya başladı.

Bayrak asmada öncülük yapan Kahramanmaraş’ın spora değer verdiği sayılı firmalardan biri olan Ekremspor Mağazası Trabzon Caddesi Foto spor kavşağı ve Kıbrıs meydanına astığı dev bayrakla şehre Şampiyonluk havasını tekrar yaşatarak Bayrak asma kampanyasına öncülük etmişti. 

Daha önce Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Orijinal Formasını, atkısını ve çeşitli ürünlerini satan Ekrem spor mağazası Şampiyonluk yolunda ilerleyen Temsilcimiz Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ‘a üzerinde “Haydi Kahramanmaraş El Ele Şampiyonluk İçin Destek Zamanı (Ekrem Spor)” yazılı iki Dev Bayrakla bütün yerel basına yansımıştı.

Şimdi ise bu kıvılcımla Kahramanmaraş tarihi bir yıl geçiriyor. FerudunKolat ve Ufuk Bilgetekin’in geçtiğimiz sezon başında Kahramanmaraşspor’u almaları ve daha sonra yeniden yapılanmayla başlayan süreç 2 yıl içinde 1. Lig ile zirveye çıkması an ve an olarak görülüyor. Ligin bitimine 3 hafta kala puan cetvelinde liderliğini sürdüren kırmızı-beyazlılar Kahramanmaraş’ta da 1988 ruhunu yeniden canlandırdı. Kahramanmaraş halkı rengini dondurma ve biberden alan Kahramanmaraşspor’un kırmızı-beyaz bayraklarıyla bütün şehri süslemeye devam ediyor. Ana cadde ve bulvarlar bayraklarla renklendi. Kahramanmaraş Belediyesinin de büyük destekleriyle Kahramanmaraş caddeleri kırmızı-beyaz bayraklarla dolup taşmaya başladı. Hafta sonu 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Sarıyer maçı öncesi caddeleri süslenerek her yer kırmızı beyaz olacak. Kahramanmaraş’ta Sarıyer maçı öncesi bayraksız cadde kalmaması hedefleniyor. Kahramanmaraşlı esnaflar ise bayrak için seferberlik başlatarak bayrak asma yarışına girdi.

26 yıl sonra gelen bu Şampiyonluk havasına Kahramanmaraş’ı teşvik eden Ekrem spor Mağazası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Karaoğlan yaptığı açıklamada “Kahramanmaraşspor’umuz PTT 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligin bitimine 3 hafta gibi kısa bir süre kaldı.Şampiyonluk yolunda ilerleyen ve Lider olarak ligdeki başarısı ileŞampiyonluğa koşuyor. Şampiyonluk mücadelesin de Birlik beraberlik içerisinde şehri hareket etmek amacı ile şehrimizin muhtelif yerlerine Bayrak asmaya firmamız olarak öncülük yaptık. 2 tane büyük bayrak yaptırarak Trabzon Caddesi ve Kıbrıs Meydanına bayraklarımızı dalgalandırdık. İnşallah bu yıl bu şampiyonluğu yaşarız. Kahramanmaraş Halkının da bu şampiyonluğa inananrak şehri kırmız- beyaz sevgisini yaşatmaya başladılar” dedi.Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Dev Bayraklarla destek vermeye öncülük eden Ekrem spor mağazası Şehre hareketlilik getirerek Kahramanmaraşsporlu taraftarların beğenisini kazanırken PTT 1. Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un ise unutulmadığını gözler önüne serdi.Daha sonra ise Kahramanmaraşspor’a PTT 1. Lig yolunda başarılar dileyen ElisOtmotiv -Wolskwagen (Haluk Şerbetci), Ekrem Spor, Yolyanı Market, Aker Alimünyum Dış Cephe Sistemleri, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Sur Tavukculuk (Ramazan Köfte), Dünya Yabancı Dil Eğitim Merkezi (MecitBayton), 46 Döner,  Pianalitik Dershanesi, Zirve Dershanesi, Küçük Ev Lokantası,Divane Cafe, Doktor Ahmet Bayazıt, Muzaffer Çaylı yer aldı.

Haber & Fotoğraf: İlker Yiyen