Site Logo

BÜYÜKŞEHİR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN LİDER’E BAKLAVA DOPİNGİ!

 

2. Lig Kırmızı Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'lu futbolculara Büyükşehir Taraftar Derneği dün 12 Şubat Stadyumunda oynanan çift kale maçında takımlarına antreman sonrası baklava ikramında bulunarak haftasonu Giresun deplasmanında oynanacak olan karşılaşma öncesi futbolculara moral verdiler...

Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği, 2. Ligde Şampiyonluk savaşı veren Fatura VizyonKahramanmaraşspor’un çift kale idmanını izleyerek idman sonrası futbolculara baklava ikramında bulundu. Kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraşspor’un şampiyonluk havasını yakaladığını, bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraş halkının takımının yanında olması gerektiğini söyleyerek Büyükşehir Taraftar derneği her zaman yanında olacak. Burada Takımımızı motive için geldik ve üyemiz Abdullah İpbüken kardeşimiz öncülüğünde takımımıza baklava ikramında bulunduk. Neşeli bir ortam olduğuna inanıyorum” dedi.

Kırmızı Beyazlılarda forma giyen futbolcuları yakinen tanıdıklarını dile getiren Özçelik, “Futbolcu kardeşlerimiz pırıl pırıl insanlar. Hepsinin niyetinin halis olduğunu biliyoruz. Maddi ve manevi sıkıntı yaşadıklarını da çok iyi biliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız. Bu sorunlara Kahramanmaraş’ın kulak vermesi gerekiyor. Şuan ki yakalanan hava belki uzun bir süre ele geçmeye bilir. 26 yıllık hasrete son verilmesi için bu kardeşlerimizin yanında olalım”dedi.

Büyükşehir Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Soner Deşir, ise Bu takımın başarılı olması bize gurur veriyor. Kahramanmaraşspor’un Kahramanmaraş’ın olduğunu unutmamak gerekiyor. Biz bunun bilincinde olduğumuz zaman kazanan tarafta biz oluruz. Bu takım PTT 1. Lig’e yükselirse Kahramanmaraş kazanır. Biz bu yolda takımımızın yanındayız. Onların bu deplasmandan üç puanla döneceklerine canı gönülden inanıyorum” dedi. 

Haber:İlker YİYEN