Site Logo

SONER DEŞİR; “EL ELE ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYELİM”

Yaklaşık 20 yıldır Kahramanmaraşspor’un maraton tribünü liderliğini yapan Kahramanmaraş Büyük Şehir sporsever Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Soner Deşir, Kahramanmaraşlı taraftarlara çağrıda bulunarak, Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor için birlik olunması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş’ın profesyonel takımları için birlik ve beraberli çağrısı yapan Büyükşehir spor Severler Derneği 2. Başkanı Soner Deşir, Başarının birlik ve beraberlik ile geleceğini ifade ederek Şunları söyledi; “Kahramanmaraş Halkı ayrım yapmadan iki takımımızı da desteklesin” dedi.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspopr’umuz PTT 1. Lig İçin, Kahramanmaraş Belediyespor’umuz ise 2. Lig için mücadele ediyor diyen Deşir; Ben Kahramanmaraşlı hemşerilerimden şunu istiyorum. İllaki Kahramanmaraşspor veya Kahramanmaraş Belediyespor diye bir kaide etmeden en alttan tutun, en üste kadar olan takımlarımıza buradaki müsabakalarda tam destek olarak taraftarlık görevimizi yapmamız lazım. Buradan taraftar grubu arkadaşlarıma sesleniyorum. O kardeşlerimizde topyekün bir şekilde gruplarını alsınlar abi kardeş gibi bir diyalog içerisinde dirlik birlik içerisinde İnşallah Kahramanmaraş’ta bu yılda iki sevinci bir yaşayalım. Bu sevinç olmaz mı?, Neden olmasın 2012 yılında bu sevinci yaşadık biz. İnşallah 2013 de de Kahramanmaraş olarak bu sevinci hep birlikte yaşayalım. Aynı zamanda da Kahramanmaraşlı iş adamlarımızdan takımlarımız sahip çıkılması gerektiği düşüncesindeyim. Artık Kahramanmaraş Büyükşehir statüsüne girmiş bir il, Artık Türkiye de sporun adı duyulduğu yerde şehrin adı duyulur. Bizde Kahramanmaraş’ımızın adını duyuralım artık. Dirlik birlik içerisinde ayrımcılık yapmadan 2 takımımızı da destekleyelim. İnşallah Gülen Taraf Kahramanmaraş Belediyespor’umuz, Kahramanmaraşspor’umuz olur, Kazanan Kahramanmaraş olur”.  Kahramanmaraş futbol camiasının zor günlerden geçtiğini ifade eden Deşir, “bu zor günleri hep birlikte aşalım. Şehirde Bayram havası, Şampiyonluk Havası var. Bu havayı solalım ve şehrimizin dört bir yanını Kırmzı- Beyaz, Mavi- Beyaz Bayraklarla süsleyelim. Kahramanmaraşspor’umuz ve Kahramanmaraş Belediyespor’umnuz hak ettiği yere gelmeli Şehrimizi her zaman üşüt ligleri hak ediyor. Buna çok kısa bir zaman kaldı. Çok yakınız Şampiyonluğa” dedi.

Haber: İlker YİYEN