Site Logo

KahramanmaraŞspor'da Sakaryaspor MaçI HazIrlIklarI Devam edİyor...

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Ligin 30. hafta Karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

2.lig kırmızı Grupta Ligin 28. Haftasında Deplasmanda Pendikspor’u 3-1 mağlup eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da 29. Hafta BAY geçmesinin ardından iç sahada oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Lig bitimine 5 hafta kala matematiksel olarak düşmesi kesinleşen Sakaryaspor’u konuk edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Perşembe günü saat 14.30 da 12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Fethi Çokkeser ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip’te Teknik adam Çokkeser oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına anlattı.

Kırmızı Beyazlıların Teknik Patronu Fethi Çokkeser antrenman sonrası yaptığı açıklamada; hafta sonu sahalarında yapacakları mücadelede galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Çokkeser Bay Haftasının kendileri açısından çok iyi olduğunu ve stresten uzak bir hafta geçirdiklerini ifade ederek; “Uzun bir zamandır Kahramanmaraşspor olarak yoğun, stresli ve gergin bir ortamda çalışıyoruz. Maç dönemlerinden dolayı futbolcu kardeşlerimize bay haftasında izin verdik. Dönüşler iyi olurdu ve futbolcu kardeşlerimiz üzerindeki stresi atmış ve zinde döndüler. Şuanda idmanlarda futbolcularımız gayet iştahlı bir şekilde çalışıyor. Futbolcuların tamamı bulundukları konumun ne kadar önemli olduğunun farkında ve bu sorumluluğu taşıyorlar. Hafta sonu oynayacağımız Sakaryaspor’un ligden düşmeyi garantilemiş ve zayıf bir takım görüntüsü var. Benim futboldaki inancım maç oynanmadan kazanılmıyor. Düşme hattındaki takımların ortaya koyduğu maçların ne kadar tehlikeli olduğunu bilen bir insanım. O yüzden bu düşüncelerimi futbolcularıma da aktarıyorum. Onlar da bu konun bilincindeler ve ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bulunduğumuz konumumda puan ve gollerin bizim için ne kadar önemli olduğunu iyi bildiğimiz için sorumlulukları fazlasıyla yaşıyoruz. Bu sorumluluklarla futbolcularımızı stres altına sokmadan gerginlik yaratmadan mücadelelerimizi ortaya koymak istiyoruz. Futbolculara şuanda sarı kartın var dikkat et demekten başka bir çarem yok. Çünkü 5 maçın final havasında geçeceğini söylüyoruz. Bugün 8. 9. Sıradaki takımların da play-off’a girme hedefi var. 15 puanı toplayan takımların nereye geleceğini bildiğiniz için eldeki mevcut sarı kartlı oyunculardan faydalanma anlamında gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Çokkeser hafta sonunda oynayacakları karşılaşmada Taraftara büyük iş düştüğünü hatırlatarak, “Taraftar olmazsa Bizim burada olmamızın bir anlamı yok. Kahramanmaraş'ta yıllar öncesinden gelen önemli bir taraftar potansiyeli var. Bu bizim için önemli bir şey. Özellikle iç sahada yapacağımız maçlarda taraftarımızdan özveri bekliyorum. Küfürden uzak, centilmence, 'fair-play' çerçevesinde rakibi bile alkışlamalarını istiyorum” dedi.

Haber: İlker YİYEN