Site Logo

KMS Futsal'da Elendİ

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü tarafından organize edilen Efes Futsal Ligi Adana bölge elemelerinde KahramanmaraşsporŞanlıurfaspor’a 8-6 mağlup olarak elendi.

Adana İMKB Lisesi Spor Salonu'nda 9 Nisan’da saat: 15.00’da Şanlıurfaspor- Kahramanmaraşspor U-17 Futsal takımları karşı karşıya geldi. Eleme maçının ilk yarısı iki takımın 4-4 Lük eşitliği ile sonuçlanırken başa baş geçen müsabakada Kahramanmaraşspor’un kendi kalesine gol atması ile oyunda denge bozuldu. Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile devam eden müsabakada Kahramanmaraşspor’un kendi kalesine attığı golle morallerin düzelmeyişi rakibin oyun azmini artırırken Şanlıurfaspor Lehine verilen penaltı ile gelen golle skor 6-4 oldu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor stresin ve baskının yoğun olduğu karşılaşmada gol arayışlarını sürdürürken yakaladıkları 1 pozisyonu gole çevirerek takımda yeniden moraller düzeldi ve skor 6-5 oldu. Şanlıurfaspor’un baskısı devam ederken skora değişiklik getiren ekip Şanlıurfaspor oldu 7-5.

Adana İMKB Lisesi spor salonunda Sert geçen müsabakada Şanlıurfa temsilcisi skoru 8-5 yaparken karşılaşmanın son dakikasında Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Skoru 8-6 yapsa da elenmekten kurtulamadı.

Haber:  İlker YİYEN