Site Logo

EKREMSPOR’DAN KMS’YE BAYRAKLI DESTEK!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un başarısı kente yansımaya başladı.

Kahramanmaraş’ın şehir merkezindeki belirli caddelerde Kırmızı- Beyazlı bayraklarıyla süslenmeye başladı.

Şehrin muhtelif yerlerin Kırmızı- Beyazlı bayraklarını astıran esnaf ve taraftar evlerini, iş yerlerini, sokaklarını Kırmızı-beyazlı bayraklarla donatmaya başladı.

Bayrak asmada öncülük yapan Kahramanmaraş’ın spora değer verdiği sayılı firmalardan biri olan Ekremspor Mağazası Trabzon Caddesi Fotospor kavşağı ve Kıbrıs meydanına astığı dev bayrakla şehre Şampiyonluk havasını tekrar yaşattı. Daha önce Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Orijinal Formasını, atkısını ve çeşitli ürünlerini satan Ekrem spor mağazası Şampiyonluk yolunda ilerleyen Temsilcimiz Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ‘a üzerinde “HAYDİ KAHRAMANMARAŞ EL ELE ŞAMPİYONLUK İÇİN DESTEK ZAMANI (Ekrem Spor)” yazılı iki Dev Bayrakla destek verdi. 

26 yıl sonra gelen bu Şampiyonluk havasına öncülük eden Ekremspor Mağazası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Karaoğlan yaptığı açıklamada “Kahramanmaraşspor’umuz PTT 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligin bitimine 5 hafta kaldı ve ligdeki başarısı ile zirve mücadelesi veriyor. Şampiyonluk mücadelesin de Birlik beraberlik içerisinde şehri hareket etmek amacı ile şehrimizin muhtelif yerlerine Bayrak asmaya firmamız olarak öncülük yaptık. 2 tane büyük bayrak yaptırarak Trabzon Caddesi ve Kıbrıs Meydanına bayraklarımızı dalgalandırdık. İnşallah bu yıl bu şampiyonluğu yaşarız. Kahramanmaraş Halkının da bu şampiyonluğa inanmasını ve Bayrak Asma Kampanyasına destek vermesini temenni ediyoruz” dedi.  

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Dev Bayraklarla destek vermeye öncülük edenEkrem spor mağazası Şehre hareketlilik getirerek Kahramanmaraşsporlu taraftarların beğenisini kazanırken PTT 1. Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un ise unutulmadığını gözler önüne serdi.

Haber: İlker YİYEN