Site Logo

Çokkeser:''Lİder OlmanIn Gururunu YaŞIyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Fethi Çokkeser, ''İç sahada aldığımız puanları dış sahada alacağımız puanlarla desteklersek büyük avantaj yakalayacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kırmızı- Beyazlı takımın Teknik Patronu Fethi Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takımının sezon başından bu yana iç sahada maç kaybetmediğini belirtti.

Çokkeser, geçen hafta zorlu Hatay deplasmanından 3 puanla döndüklerini hatırlattı. Oyuncularının performansının her hafta yükseldiğini anımsatan Çokkeser, “Oyuncularımla gurur duyuyorum.

Hatayspor karşısında verdikleri mücadele çok önemliydi. Her maçımıza, iyi mücadele eden, çok koşan ve rakibinden daha fazla isteyen bir anlayışla hazırlanıyoruz.

Zaman inişli çıkışlı performans ve öz veri olan takımda bazen de düşüşler yaşana biliyor.

Ama biz bu düşüşleri 27 Maçlık peryotla çok az yaşadık.

Buda bizlere takım olmanın verdiği özgüvenle birlikte başarılı olma hedefi olan oyuncularımın karakterlerini belirliyor.

Çok istekli arzulu hedefleri amaçlayan bir ekipten oluşan bir takımız. Maçtan hiç kopmayan bir ekibiz, tabi bazen takımda da performans düşüklüğü oluyor. Şuanda konum olarak liderlik koltuğundayız bunun da gururunu onurunu yaşıyoruz.

27 maçlık periyota bakıldığında takımımız bazı sıkıntılara rağmen büyük başarı göstermiştir bu da takdire şayandır.

Takımım hedefe gitmedeki istek ve arzusunu saha içerisinde sergileyecek bir konuma geldi” dedi. 

 

“TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE BU MAÇIDA ALACAĞIZ”

“Kendi sahasında hiç mağlup olmayan takım Hatayspor'u nasıl mağlup ettiysek iç sahada da Taraftarımızla Nazillispor'u da mağlup edeceğiz” diyen Çokkeser, sezon sonuna kadar yoğun tempoyla görevlerini yerine getireceklerini dile getirdi.

İç sahada maç kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Çokkeser, şunları kaydetti: ´´Onun için bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Nazili maçını kesinlikle kazanmak zorundayız.

Fiziksel ve taktiksel olarak bu maça odaklandık. Artık bizim için her hafta çok önemli. Kaybedeceğimiz her puanın bizi hedeften alacağını biliyoruz.

Onun için bu maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

Futbolcularının sezon başından buyana oyun performansını ve karakterlerini sahaya yansıttığını anlatan Çokkeser, şunları kaydetti:  “Liglerin ikinci yarısında artık takımlarla rakiplerimizle ilgili zayıfı, güçlüsü gibi bir ayrım yapmadık. Takımların verdiği mücadeleye bakıyoruz. Sezon başından bu yana iç sahada maç kayıp etmedik. Oyuncularım performans olarak iç sahada taraftarın desteği ile daha üst seviyeye çıkıyor, iyi mücadele ediyor. Şu saatten itibaren de7 tane maçımız kaldı.

7 tane final diyelim bunun adına, artık futbolcuda finallerin ne kadar önemli olduğunu biliyor.

Taraftarımızla birlikte Nazillispor'u da mağlup edip evine eli boş göndereceğiz” dedi.

Taraftarın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Çokkeser Saha olayları ile ilgilide Taraftarı sakin olmaları hakkında uyararak “Ligin sonuna az kaldı Allah Muhafaza Seyircisiz maç oynamak gibi bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.