Site Logo

Bİlgetekİn:''3 Puan TaraftarImIza ArmaĞan Olsun ''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Kulüp As Başkanı Ufuk Bilgetekin, Bandırmaspor karşısında alınan 3 puandan mutlu olduklarını ve bu galibiyeti taraftara armağan ettiklerini ifade etti.

Ligin 25. Haftasında 12 Şubat stadyumunda oynana Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- Bandırmaspor karşılaşması sonrasına Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine karşılaştırmayı değerlendiren Kulüp As Başkanı Ufuk Bilgetekin, “Tabi mutluyuz sonuçta dokuz haftamız kalmıştı. Burunu üç puanla geçtik sekiz maçımız kaldı. İnşallah onları da en iyi şekilde değerlendirip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Müthiş bir taraftarımız vardı. Her şey yakışır onlara, bu üç puan onlara armağan olsun” ifadelerini kullandı.

İlk yarı sonrasında Kahramanmaraş Belediye Başkanı ile soyunma odasına girdiklerini ve orada Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Pirim sözü verdiğini ifade eden Bilgetekin, “Belediye Başkanımız Sağolsun takımı motive etmek için ilk yarı sonrası soyunma odasına giderek Prim sözü veridi. Bu prim sözünü alan futbolcularımız sahaya ikinci yarıya daha istekli bir oyun tarzı ile çıktı. Bu prim sözü futbolcuları ateşledi ve bu galibiyet bu ateşleme sonucunda geldi. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Poyraz bu maçın primini vereceğinin sözünü verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu maçın galibiyeti halinde sporcuların maç primini Belediye Başkanımız vereceğini bize tebliğ etti. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ligin sonuna doğru taraftarın gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Bilgetekin, “Taraftarımız muhteşem. Geçen yılda böyleydi, Bu senede böyle şampiyonluğa inanmış bir taraftarımız var. Yönetim, teknik heyet, taraftar, artık şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. İnşallah mutlu sona hep birlikte gideceğiz” dedi. 

Haber: İlker YİYEN