Site Logo

K.MaraŞspor TaraftarlarIndan BasIn AçIklamasI

Kahramanmaraşspor Taraftar Derneklerinin birlikte organize ettikleri,Kahramanmaraşspor Destek Kampanyasında Basın karşısında bir araya gelip, Kahramanmaraşspor'a herkesin ve her kesimin destek çıkması için çağrıda bulundular...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Faturavizyon  Kahramanmaraşspor´un taraftarları, şampiyonluk iddiasını sürdüren takıma destek verilmesini istediler. Kahramanmaraşspor taraftarı, grubunda 40 puanla üçüncü sırada yer alan takımlarına destek çağrısı yaptı. 3 taraftar derneğinin temsilcileri yaptıkları basın açıklaması ile son 9 haftada futbolculara maç başı 40 bin TL prim verilmesi için kampanya başlatılması talebinde bulundular.

Taraftarla adına açıklamayı yapan Asiler Grubu lideri Yahya Vursavuş, Edeler Grubu Yöneticisi Yılmaz Yanık, kırmızı-beyazlı ekibin ilk kez PTT 1. Lig´e bu kadar yaklaştığını belirterek, "Yönetim fedakarca takımı bugünlere getirdi. Şu anda ekibimiz şampiyonluğa en yakın takımlardan birisi. Kahramanmaraşspor´umuzun çok cüzi rakamlarla şampiyon olması ve tüm borçlarından kurtularak yeniden doğması için önümüzde kısa bir zaman var. Bu fırsatı değerlendirmek hem bizim hem de bu şehirde yaşayan tüm bireylerin sorumluluğudur. Bu nedenle valimizden, belediye başkanımızdan ve iş dünyasından destek bekliyoruz" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibi bu yılda şampiyon görmek istediklerini dile getiren Vursavuş, "Kahramanmaraşspor´un 44. yılında ve büyükşehir olduğumuz bu yılda takımımızı geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyon görmek istiyoruz. Yöneticilerimizden, ağabeylerimizden, iş adamlarımızdan Bandırma maçı öncesinde harekete geçmelerini istiyoruz. Biz kulüp yöneticilerimizin borcu için basın karşısına çıkmadık tek amacımız kalan 9 maça şampiyonluk primi verilmesi ve takımımızın hak ettiği gibi şampiyon olmasıdır. FaturaVizyon üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Sıra bu şehrin sahipleri olan büyüklerimizdedir" ifadelerini kullandı.

Vursavuş, ilerleyen günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ı ziyaret edip, kırmızı-beyazlı forma hediye etmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARLARI PLATFORMU

EDELER GRUBU – ASİLER GRUBU – ÇILGINLAR GRUBU ORTAK BASIN BİLDİRİSİDİR…

2012-2013 TFF 2. LİG KIRMIZI GRUPTA YOKLUK VE PARASIZLIĞA RAĞMEN ŞAMPİYONLUĞA GİDEN KAHRAMANMARAŞSPOR’UMUZUN LİGİN BİTİMİNE 9 HAFTA KALA İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ZOR DURUM BİZLERİ ACİL ÖNLEM ALMA KONUSUNDA HAREKETE GEÇİRMİŞTİR. BUGÜN 1 MİLYON İNSANI TEMSİL EDEN 44. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ YAPŞAYAN KAHRAMANMARAŞSPOR’UMUZ ŞAMPİYONLUĞA EN YAKIN TAKIMLARDAN BİRİ OLMASINA RAĞMEN YALNIZ VE SAHİPSİZ KALMIŞTIR. GEÇTİĞİMİZ YILDAN BU YANA YAKLAŞIK 8 TRİLYON GİBİ BİR RAKAM HARCAMIŞ VE HARCAYACAK KAYNAKLARI KALMAMIŞTIR. TAKIMIMIZI 3. LİGDEN 2. LİGE ÇIKARAN VE ŞİMDİDE 2. LİGDE ŞAMPİYONLUK POTASINA GETİREN FATURAVİZYON AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. ARTIK BU SORUMLULUK BÜTÜN KAHRAMANMARAŞ HALKININDIR.

KAHRAMANMARAŞSPOR’UMUZ ÇOK CÜZZİ BİR MİKTARLA ŞAMPİYON OLMASI VE TÜM BORÇLARINDAN KURTULARAK YENİDEN DOĞMASI İÇİN ÖNÜMÜZDE KISA BİR ZAMAN VAR. BU FIRSATI DEĞERLENDİRMEK HEM BİZİM HEM DE BU ŞEHİRDE YAŞAYAN TÜM BİREYLERİN SORUMLULUĞUDUR. BİZLER BU AN İTİBARİ İLE BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARI BİR ARAYA GELDİK. BEKLENTİMİZ ACİL OLARAK BİR KOMİSYON KURULMASIDIR. BU KOMİSYONUN KAHRAMANMARAŞSPOR YÖNETİMİ, TARAFTARLAR, GAZETECİLER, ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLERDEN OPLUŞAN BİR KOMİSYON OLMASI VE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN GÖREVE BAŞLAMALIDIR. SAYIN VALİMİZ ŞÜKRÜ KOCATEPE, SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA POYRAZ, MİLLETVEKİLLERİMİZ,  SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZ, İŞ ADAMLARIMIZIN YER ALDIĞI BİR ORTAK TOPLANTI İSTİYORUZ. BU TOPLANTI DA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER MASAYA YATIRILMALIDIR. KÜLÜP ŞUANDA BİR ŞİRKET OLABİLİR. BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY KULÜBÜN BORÇLARINI ÖDEMEK DEĞİL. BİZ BU KOMİSYON ARACILIĞI İLE KALAN 9 MAÇA PRİM TOPLANMASINI VE BU PRİMİN BASIN HUZURUNDA DOĞRUDAN FUTBOLCULARA TESLİM EDİLMESİNİ İSTİYORUZ. BUGÜN HER BİR KULÜBÜN 25 MİLYON EURO MARKA DEĞERİNE SAHİP OLDUĞU PTT 1. LİG DE KAHRAMANMARAŞSPOR’U GÖRMEK İSTİYORUZ. BÜYÜK ŞEHİR OLDUK. ÖNÜMÜZDEKİ YIL SEÇİMLERDEN SONRA KAHRAMANMARAŞ RESMEN BÜYÜK ŞEHİR OLACAK. ŞEHRİMİZE VE KAHRAMANMARAŞLIYA YAKIŞAN KAHRAMANMARAŞSPOR’UN 44. YILINDA VE BÜYÜKŞEHİR OLDUĞU BU YILDA TAKIMIMIZ GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA ŞAMPİYON GÖRMEK İSTİYORUZ. KALAN 9 MAÇA ŞAMPİYONLUK İÇİN PRİM VERİLMELİDİR. 400 BİN LİRA BİZİ ŞAMPİYON ETMEYE YETECEKTİR. KAHRAMANMARAŞLI HER VATANDAŞ BU SORUMLULUĞU TAŞIYOR. YÖNETİCİLERİMİZDEN AGABEYLERİMİZDEN İŞ ADAMLARIMIZDAN BANDIRMA MAÇI ÖNCESİ HAREKETE GEÇMELERİNİ BEKLİYORUZ.

BU ŞAMPİYONLUK FIRSATI KAÇARSA SORUMLULUK BU ŞEHRİ YÖNETEN BÜYÜKLERİMİZİN OLACAKTIR. BUNUN HESABINI DA NE BİZ NE DE YÖNETİCİLERİMİZ VEREMEZLER. BU NOKTADA BEKLENTİMİZ GERÇEKLEŞMEZSE YAPACAĞIMIZ TEPKİ KONVOYU İLE BİNLERCE KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARI OLARAK BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ZİYARET EDECEĞİZ. VE YILLARDIR ONURLA GİYDİĞİMİZ TRİBÜNLERDE TERLETTİĞİMİZ KUTSAL KAHRAMANMARAŞSPOR FORMALARIMIZI BAŞBAKANLIK ÖNÜNDE ÇIKARARAK BAŞBAKANIMIZA TEMSİL EDECEĞİZ. SAYIN BAŞBAKANIMIZ SİZİN BAKANA İHTİYACINIZ YOK SİZİN BAKANINIZ BENİM DEMİŞTİ. BİZLER BAŞBAKANIMIZA GÜVENİYORUZ VE SON ÇARE OLARAK BAŞBAKANIMIZA GİDECEĞİZ.

KAHRAMANMARAŞ KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARLAR PLATFORMU