Site Logo

15 Taraftarlara Seyİrden Men CezasI Kesİldİ

Kahramanmaraş’ta 03 Mart Pazar günü oynanan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- İstanbul Güngörenspor müsabakalarda çeşitli suçlar işledikleri bildirilen 15 taraftarın spor müsabakalarından men edilmesi için işlem yapıldığı öğrenildi.

15 KİŞİYE BİR YIL MAÇLARA GİREMEME CEZASI GELDİ

Spor toto 2. Lig kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un  3 Mart Pazar günü 12 Şubat stadyumunda konuk ettiği İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında Edeler grubu ve Asiler grubunda bulunana toplam 15 kişi kamera kayıtlarında talimata göre çeşitli suçlar (Küfürler) işlediği gerekçesi ile stadyuma girmeme cezası ile cezalandırıldılar.

Ceza Şoku yaşayan Taraftarlar “Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden arayarak bizlere Ceza yediğimiz söylendi. Bizlerde bu konuşma ile neye uğradığımıza şaşırdık ve Konuşmalara göre 1 yıl Kahramanmaraşspor’un maçlarına giremeyecekmişiz. Ellerinde hiçbir kanıt, ne bir ses kaydı, ne bir kamera gibi kanıt olmadan bizleri yargısız infaz etmeleri hiç doğru değil. Nerede yaşıyoruz, bu nasıl bir adalet anlayamıyoruz” dediler